fbpx

De Momboss Club: de community voor ondernemende moeders

Als ondernemende moeder weet je als geen ander alle balletjes hoog te houden maar weet je ook hoe moeilijk het soms is om je werk en je gezin te combineren. Ik vertel in deze blog meer over de Momboss Club, een online community waar ondernemende moeders elkaar kunnen vinden, van elkaar kunnen leren en waar diverse specialisten klaar staan om je te helpen met jouw bedrijf.  

Het Momboss concept

Na inmiddels 3,5 jaar ondernemen in verschillende bedrijven, ben ik me gaan richten op ondernemende moeders. Als businesscoach maar vooral als momboss motivator. Het Momboss concept werd geboren en vanuit dat concept ben ik begonnen met coaching in diverse vormen. Een groepsprogramma, 1-op-1 trajecten en een online academie. De combinatie van al deze programma’s zijn de basis voor een club voor ondernemende moeders.  

Waarom reguliere netwerkclubs niet werken voor mij

In het begin van mijn eigen ondernemersreis heb ik diverse netwerkmogelijkheden uitgeprobeerd. Maar waar ik zelf al gauw tegenaan liep was dat ik, met mijn parttime ondernemerschap, buiten de boot viel. Dat ik niet ambitieus genoeg was, omdat ik niet fulltime met mijn bedrijf bezig was. Het gevoel van onbegrip was echt aanwezig. Ik was juist op zoek naar een plek waar de balans tussen het ondernemerschap en het moederschap er mag zijn.  

De community voor ondernemende moeders

Met de Momboss Club heb ik dé plek voor mijn ideale klant gecreëerd. Een veilige plek om te netwerken en in contact te komen met andere vrouwelijke ondernemers. Een community waarin je de ruimte krijgt om te leren maar ook waar je elkaar kunt helpen in elkaars ondernemersreis. Een plek waar, naast het ondernemen, ook het stukje moederschap een rol krijgt en waar je gelijkgestemden tegenkomt om een waardevol netwerk te creëren. Vrouwen die willen ondernemen op hun eigen voorwaarden in combinatie met de zorg voor hun gezin.  

‘Doe mij maar een schepje groei!’

Binnen de club is er ruimte voor ieders expertise maar kijk ik vooral naar de behoefte van de leden. Wat hebben zij nodig om hun onderneming nóg succesvoller te laten worden? Ik wil ze helpen groeien. Ik zie de Momboss Club als een soort suikerpot. Alle behoeftes zijn schepjes suiker en met ieder schepje wordt de pot steeds voller. Ik heb goed om me heen gekeken: wat werkt wel en wat werkt niet. Waar wil ik wel twee schepjes van en welk schepje kan ik beter laten. Het resulteerde in een goed gevulde pot die qua inhoud precies aansluit op mijn doelgroep.  

‘En twee schepjes verbinding, alsjeblieft!’

Het gevaar van zo’n club is dat mensen er wel in stappen, maar het daarna stil blijft. Daarom heb ik ervoor gekozen om iedere maand een aantal vaste elementen terug te laten komen, om juist die interactie op te zoeken. Een online netwerkborrel, masterclasses van mijzelf en andere experts en ruimte om live je coachvragen te stellen. Het mooie is, dat al deze momenten worden opgenomen, dus terugkijken kan altijd. Daarnaast bestaat de club uit diverse lounges waar je je vragen kunt stellen of je product kunt promoten en op elkaar kunt reageren.  

Als Momboss Club lid krijg je meer!

Als lid krijg niet alleen toegang tot alle content binnen de club, inclusief de eerdere gegeven masterclasses maar je krijgt ook al mijn online programma’s tot je beschikking. Dus de Momboss Start, voor de startende ondernemer, de Momboss Methode, waarin je leert hoe je je bedrijf echt draaiende houdt en de cursus ‘In 10 stappen meer klanten’. En… drumroll please… ook mijn gloednieuwe programma ‘Verkopen vanuit verbinding’.   De start naar een hoger level binnen mijn eigen onderneming Met de Momboss Club voelt het voor mij alsof ik aan het begin sta van een nieuw hoofdstuk binnen mijn eigen onderneming. Een hoofdstuk waarin ik offline meer ga focussen op het 1-op-1 begeleiden van mijn klanten maar online in de Club nog steeds groepsgewijs ondernemende moeders kan motiveren en begeleiden om te groeien. Niet alleen, maar juist met elkaar want groeien door verbinding staat voorop.   Voel jij dat de Momboss Club echt iets voor jou is? Wacht dan niet langer en word lid van de leukste online community voor ondernemende moeders. Twijfel je nog of jij eruit kunt halen wat je nodig hebt of heb je nog een vraag? Mijn DM staat altijd voor je open of stuur me een mail op info@carolienvennema.nl

Lees ook deze andere blogs

Wil je meer lezen?