fbpx

MomBoss Club

dé netwerkclub voor ondernemende moeders

Je bent gek op het moederschap maar je hebt ook je eigen ambities. Je wilt graag een winstgevend bedrijf. Zodat je zelf baas bent over je agenda en je er voor je kinderen kan zijn wanneer jij dat wil!

Maar hoe? Je hebt het gevoel dat je maar wat probeert. Je stopt  er veel tijd in alléén ziet dat nog niet terug. Je vraagt je af hoe doen al die andere mombosses dit? Hoe houden zij alle ballen in de lucht terwijl het voor jou voelt alsof je op alle vlakken tekort schiet?

Dit is precies de reden waarom de MomBoss Club bestaat: een veilige community waar gelijkgestemde, ondernemende moeders met elkaar kunnen sparren, successen delen of juist twijfels bespreken. Een plek waar jij als ondernemer je ei kwijt kan.

Wees welkom om je netwerk te vergroten en tegelijkertijd te ontdekken hoe je van jouw business een succes maakt!

Dit houdt de MomBoss Club in

De MomBoss Club is zoveel meer dan een community. Er ontstaan oprechte verbindingen, samenwerkingen en je vergroot je netwerk in één keer met allemaal gelijkgestemde, ondernemende moeders.

 

 • Voel je welkom in een warm netwerk van gelijkgestemden die graag met elkaar willen gaan verbinden en vergroot te netwerk op een laagdrempelige manier.
 • Krijg toegang tot alle exclusieve online trainingen van Carolien Vennema; Momboss start, Momboss Methode en verschillende cursussen. 
 • Stel vragen aan de vaste experts die in de Mom Boss Club aanwezig zijn (zoals over SEO, social media en marketing)
 • Volg gratis masterclasses van andere experts.
 • Maak nieuwe connecties waar samenwerkingen uit ontstaan.
 • Vind een vaste business buddy waar jij mee kan sparren.
 • Een plek waar jij jouw motivatie vindt, ook als je even een luisterend oor nodig hebt

De Momboss Club is er speciaal voor ondernemende moeders zoals jij. Omdat jij als moeder óók ambitieus mag zijn, maar dan wel op een manier die bij jou en je gezinsleven past!

momboss club
carolien vennema momboss academy
momboss club

Wat kun je élke maand verwachten?

 • 1x per maand online netwerkborrel : Waar je laagdrempelig contact maakt met gelijkgestemden. Ervaringen met elkaar kunt delen en de herkenning kunt vinden bij elkaar. 
 • 1x per maand een expert masterclass : Tijdens de masterclasses krijg je veel praktische uitleg die jij weer kunt vertalen in je eigen business. 
 • 1 x per maand een live brainstormsessie : Ik wil dat jij je gezien en gehoord voelt in de club. Daarom bied ik meerdere malen de kans om in groepsvorm met mij als businesscoach aan de slag te gaan. 
 • Je krijgt toegang tot verschillende ruimtes :
  • Netwerk lounge : Waar je kunt netwerken met andere mombosses
  • Business buddy lounge : Waar je op zoek kunt gaan naar een business buddy en samen je doelen kunt bespreken.
  • Support Lounge  : Je kan al je vragen stellen waar je tegen aanloopt. Zo kunnen we elkaar helpen om weer verder te gaan komen. 

In de Momboss Club zijn er ook experts aanwezig!

In de Momboss Club delen wij heel veel kennis met elkaar. Zo worden er elke maand twee masterclasses gegeven van experts. Jij kan de volgende masterclasses nog terug kijken : 

 

 • Masterclass van Wietske van Ierssel – ‘Hoe zet je Linked-in voor je business?’
 • Masterclass van Jolanda Pouwels – ‘Tackel je aangeleerd overtuigingen’
 • Masterclass van Stefanie van Pelt – ‘Meer klanten naar je webshop’
 • Masterclass van Renate Bruinenberg – ‘Hoe zet je SEO in voor je website’
 • Masterclass van Milou Smit – ‘3 belangrijkste elementen voor Pinterestsucces
 • Masterclass van Lotte Brouwer – ‘Hoe start je met een online programma’?
 • Masterclass van Angela Lodder – Hoe maak je van je volgers klanten op Instagram?

De komende maanden worden er ook weer
nieuwe masterclasses gegeven!

De experts van de komende maanden:

WhatsApp Image at

Kim Munnecom – LOA expert helpt jou met het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking! Mijn passie is mensen helpen bij het creëren van hun ALLER mooiste leven!

Maartje Blijleven – Community expert – Ik leer jou hoe je een tribe creëert die niet kan wáchten om van je te kopen!

Mirjam van der Werff – coach voor ambitieuze moeders die de best bij hun passende balans tussen ondernemen en moederschap willen ervaren.

Esmeralda Versnel – Jurist. Ik help ondernemers met het juridische fundament van hun bedrijf zodat ze zorgeloos kunnen ondernemen.

Salina van Nieuwenhuizen-VIA Salina is de coachpraktijk voor de mens met het chaotische brein. Ik help je overzicht en zelfvertrouwen te vinden in jouw chaos. Het leven is leuk!

Angela Lodder -. Jouw eigen voorwaarden voor Instagram met een strategie die jouw potentiële klanten aanspreekt.

Sandra Spierings – Flow mentor. Ik breng je in actie zodat je in (weer) in een flow komt.

Kelly Caresse – Influencer & Storytelling. Ik ben echt een social media queen en weet alles over storytelling en hoe je waardevolle content deelt en contact onderhoud met je volgers en potentiële klanten.

carolien vennema momboss academy
carolien vennema momboss academy
carolien vennema momboss academy

Ik zie waar jij als ondernemende moeder tegenaan loopt…

Misschien ben jij al ondernemer of sta je te trappelen om eindelijk die knoop door te hakken om voor jezelf te beginnen. Maar daar komen ze: de twijfels, onzekerheden en stemmetjes in je hoofd.

“Wat als?”

“Waar begin ik?”

“Hoe kom ik aan klanten?”

“Nu ik voor mezelf werk, voel ik me vaak alleen”

Als geen ander weet ik waar je tegenaan loopt, want ook ik ben er doorheen gegaan. Als businesscoach én moeder van 2 jonge kinderen weet ik hoe druk jij het hebt en hoe fijn het is om een klankbord te hebben. In de Momboss Club doe je niet alleen een bak aan ervaring op, ook zijn er verschillende ‘lounges’ waar je kunt kletsen met andere ondernemende moeders, vragen stelt of kan netwerken. Het leuke is: je bepaalt zelf wat je eruit haalt!

Als member van de Momboss Club heb je namelijk ook nog eens toegang tot alle online trainingen die ik heb gemaakt. Let op: dit alleen al heeft een waarde van meer dan duizenden euro’s!

Carolien Vennema

Wie ben ik?

Mijn naam is Carolien Vennema – Businesscoach voor de ondernemende moeder. Zoals de meeste mij kennen : The Momboss Motivator. Ik motiveer moeders om een eigen bedrijf te gaan starten.

Inmiddels heb ik in mijn Momboss Programma’s al meer dan 100+ moeders mogen helpen. Van start tot écht groei in je business.

Ik houd van een praktische uitleg en persoonlijke aandacht zodat je ook écht geholpen word. Jij mag als moeder je ambities achtervolgen.

‘Omdat je ook als moeder nog heel ambitieus mag zijn’

Omdat je ook als moeder nog heel ambitieus mag zijn

Als member krijgen toegang tot :

screen

Momboss Start - de startende momboss

 • Je leert hoe je van een idee een bedrijf kunt gaan maken. 
 • Je creëert een aanbod voor je ideale klant.
 • Je krijgt praktische uitvoerbare stappen zodat er ook écht iets gaat gebeuren
 • Je gaat leren wat er bij het ondernemen komt kijken zoals je administratie en je boekhouding.

Momboss Methode - de groeiende momboss

 • Je leert hoe je je goed kan positioneren in de markt. 
 • Je leert hoe je via sociale media je doelgroep kunt bereiken 
 • Je leert hoe je van een volger een klant kunt gaan maken. 
 • Tijdens deze methode ga je leren hoe je je omzetdoelen kunt gaan behalen. 
 • Je voelt je écht een ondernemer en pakt de verantwoordelijkheid om er een succes van te maken. 

Wat zeggen de deelnemers over deze programma's:

Willemijn Bosgraaf
Willemijn Bosgraaf@Puurbeebie
Lees verder
Toen ik startte als ondernemer had ik een heel ander beeld van ondernemen. Ik had me vooral gericht op mijn kennis specifiek voor mijn doelgroep maar nooit echt op het stuk ondernemen zelf. Ik liep al snel vast op het stukje klanten werving. Hoe vind je die en hoe maak je die connectie en hoe verkoop je nu je dienst. Carolien legt in dit programma dat precies uit. Ze heeft me stap voor stap in de “Momboss methode” leren ondernemen. Dagelijks pas ik haar tips toe in de praktijk en ik heb nu ook de uitdaging gevonden in het ondernemen
Arbaya Pattipeiluhu
Arbaya Pattipeiluhu
Lees verder
Ik heb bij Carolien de Momboss methode gevolgd omdat ik als startende ondernemer nog niet veel wist van het runnen van een eigen bedrijf. Binnen een aantal maanden heeft zij mij alle ins en outs geleerd over hoe ik mijn bedrijf goed neerzet en hoe ik van daaruit verder kan groeien. Carolien is als coach super betrokken, lekker direct en ze weet waar ze het over heeft. Echt een aanrader!
Marije Severs
Marije Severs
Lees verder
Ik heb ontzettend veel gehad aan de momboss methode met Carolien. Haar programma zat goed in elkaar en had een logische en haalbare opbouw. Ik vond het heel fijn dat de algemene lessen echt praktisch waren. In de begeleiding kreeg ik heel directe en concrete feedback. Kortom, ik kreeg van Carolien wat ik nodig had en waar ik aan toe was. Bovendien - en misschien wel het allerbelangrijkste - voelde het warm en betrokken. Ik heb het gevoel dat ik mijn bedrijf nu echt op touw kan zetten en heb de eerste stappen gemaakt. Een goed begin is het halve werk 🙂
Sylvie Thung-Postema
Sylvie Thung-Postema
Lees verder
Toen ik in januari (2020) startte met mijn bedrijf, kwam ik al vrij snel Carolien tegen. We hadden leuke gesprekken, maar ik wilde het toch zelf proberen. In april begon mijn bedrijf een beetje te lopen, maar het was nog niet echt om over naar huis te schrijven. Daarom besloot ik in de zomer toch in te stappen bij de methode die in september startte. En daar heb ik nog geen moment spijt van Gehad! Met Carolien haar natuurlijke manier van verbinden en communiceren en haar enthousiasme heeft ze heel wat betekent voor mij en mijn bedrijf. Ze weet dingen in zulke kleine stukjes te hakken, dat je zonder dat je het merkt enorme stappen zet. Mijn omzet is zelfs verdrievoudigd! Ik kan iedereen dan ook echt aanbevelen om bij Carolien in te stappen! Dankjewel Carolien en ik ga zeker nog bij je terugkomen!
Kayleigh van der Klugt
Kayleigh van der Klugt@ambitiousrebels
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik bij Carolien in het programma zit. Door de Momboss Methode ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt en wat ik nu echt wil! Ook heb ik geleerd om keuzes te maken en meer naar mezelf te luisteren. Carolien is altijd bereikbaar en voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt. Ze geeft altijd 100% procent en trekt je vol enthousiasme mee in haar positieve energie! Mocht je als ondernemer even vast zitten of het plezier in ondernemen zijn kwijt geraakt, dan raad ik absoluut dit traject aan!
Mariska Gaasbeek
Mariska Gaasbeek@droomhulp
Lees verder
Ik ben nu al een tijdje ondernemer, maar liep vast op meerdere punten waardoor ik er achter kwam dat ik eigenlijk helemaal niet wist hoe ondernemen nu eigenlijk moet. Carolien leert je via de Momboss methode hoe je moet ondernemen. Dit op een prettige, vrolijke, soms strenge maar bovenal liefdevolle manier om je te laten groeien en bloeien! Het fijne is ook dat er support bij het pakket zit! Zo kan je ten allen tijden je zorgen uiten. Ik raad dit programma iedereen aan die het ondernemen wil leren!🥳

De éérste reacties van clubleden:

WhatsApp Image at
WhatsApp Image at
WhatsApp Image at
WhatsApp Image at

Veelgestelde vragen over dé club voor ondernemende moeders

Voor wie is de Momboss Club geschikt?

Als jij moeder al een onderneming hebt, of de ambitie hebt om voor jezelf te gaan werken, is de Momboss Club waarschijnlijk écht iets voor jou! Het maakt niet uit in welke fase je zit, of je nu startend bent of een ervaren ondernemer; iedereen haalt eruit wat je kan gebruiken. Alleen het vergroten van je netwerk gaat je al enorm veel waarde opleveren.

 

Kan de Momboss Club mij helpen om meer klanten te krijgen?

In de Momboss Club zijn momenteel bijna 100 ondernemende moeders aanwezig, van startende ondernemers tot ervaren experts met een “booming business”. Niet voor niets ontstaan er iedere dag prachtige connecties en samenwerkingen. Naast het netwerken krijg jij als member ook toegang tot alle online trainingen die ik ooit heb gemaakt. Hierin leer je jezelf te positioneren, maar je ontdekt ook hoe je van jouw volgers klanten maakt. Naast deze trainingen ontvang je ook support en natuurlijk sta ik voor je klaar om je écht verder te helpen.

Ik ben niet zo goed in netwerken, is de Momboss Club dan ook iets voor mij?

Jazeker! De Momboss Club is een online community, je bepaalt dus zelf hoe vaak je online bent, wat je deelt en of je in gesprek gaat met andere ondernemende moeders. In de club draait het niet om die ene speciale salespitch, wees vooral gewoon jezelf. Door de verschillende lounges is het mogelijk om op een hele laagdrempelige manier met anderen in gesprek te gaan. Ook als jij netwerken spannend vindt, is de Momboss Club een goed idee.

Wat kost de Momboss Club?

Geld moet nooit een issue zijn. Daarom zijn de kosten voor de Momboss Club per maand, per kwartaal of per jaar te betalen. Het lidmaatschap voor de club bedraagt een jaar. Je kiest dus zelf of je in één keer betaalt of in maandelijkse termijnen.

De kosten voor de Momboss Club bedragen:

39,- per maand

115,- per kwartaal

449,- per jaar

 

Kan ik op ieder moment opzeggen?

Na inschrijving mag je een heel jaar lang profiteren van alle voordelen van de Momboss Club, na dit jaar krijg je de keuze om op te zeggen of te verlengen.

Ik twijfel nog steeds of de MBC iets voor mij is

De mensen die mij kennen weten dat ik altijd bloedeerlijk ben. Als jij voelt dat de Momboss Club iets voor jou is, nodig ik je van harte uit om ook één van de clubmembers te worden. Twijfel je toch nog? Stuur een mail naar info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram.