fbpx

MomBoss Methode

De methode voor de ondernemende moeder. 

Waar je stap voor stap leert om online te gaan ondernemen.

Je bent al gestart met je bedrijf : Je hebt je ingeschreven bij de KvK, een website gemaakt en bent al bezig met zichtbaar zijn op social media. 

Je hebt al een doelgroep voor ogen en probeert met ze in contact te komen. Alleen lukt dat nog niet helemaal. Ze reageren amper op je berichten en je krijgt weinig interactie.

Je hebt een to-do list die eigenlijk nooit helemaal af komt waardoor je continu een bepaalde druk voelt om weer iets te moeten gaan doen. 

En je bankrekening, laten we het daar maar helemaal niet over hebben. Je stopt zoveel tijd en energie in je onderneming maar de cijfers laten dat nog niet zien.  Soms dan vraag je je wel eens af :’Waarom ben ik hier aan begonnen?’

Je eigen tijd indelen en lekker vanuit huis werken. Zo werkt het voor jou nog niet.

 •  Je hebt nog weinig klanten terwijl je zo hard werkt. 
 • Je wilt meer tijd doorbrengen met je gezin maar eigenlijk zit je continu achter je laptop 
 • Je omgeving snapt totaal niet wat je doet en dat werkt niet echt heel motiverend.
 • Je voelt je enorm gefrustreerd waarom het bij een ander zo makkelijk lijkt te gaan en dat jij keihard zit te werken met weinig resultaat.

Hoe zou het voor je zijn als het je wel lukt!

 • Dat je met een glimlach weet te verkopen zodat je jouw bankrekening kan openen met een trots gevoel. 
 • Dat je meer structuur in je werkweek hebt waardoor je er wel voor je kind(jes) kan zijn wanneer jij dat wil. 
 • Dat je duidelijke doelen hebt en weet hoe je die kunt gaan bereiken zodat het niet meer voelt alsof je maar zomaar iets aan het doen bent.

Klinkt toch echt heerlijk!

Momboss Methode

In mijn nieuwe programma de Momboss Methode gaan wij 14 weken aan de slag met het creëren van een stevige basis van jouw bedrijf.

Ik leer jou

 • Eerst ontdekken wie jij bent als ondernemer. Aangezien je echt van binnen mag gaan voelen wat jij hier te doen hebt. Zodra jij helder hebt wat je kernkwaliteiten zijn, kan je jezelf daarmee als ondernemer onderscheiden
 • Wat je nodig hebt als ondernemer om succesvol te gaan worden. Zoals een onweerstaanbaar aanbod voor jouw ideale klant, waar die geen ‘nee’ meer op kan zeggen. 
 • Omgaan met de cijfers. We gaan niet alleen met je omzet aan de slag maar ook met wat jij wil overhouden voor je huishoudpotje. We maken samen een financiël plan maar ook een actie plan zodat je weet hoe je dit kan gaan behalen. 
 • Hoe je kunt verkopen vanuit verbinding. Zo gaat verkopen niet meer als verkopen aanvoelen. 
 • Structuur aanbrengen in je business, zodat je weet wanneer je wat kan gaan doen. Zodat je weet wat jou te doen staat en dat je doelgericht aan de slag kunt gaan. 
 • Plannen als een échte Momboss. Zo kan jij de tijd die je hebt in het leven besteden aan wat jij écht belangrijk vindt. Ik leer je hoe je kunt werken in focus uren zodat je je to-do list WEL af gaat krijgen.
Kortom, je hebt een bedrijf zoals jij dat graag voor ogen ziet. De tijd die jij er dan insteekt klopt bij de omzet die jij wil maken. Zodat je weer met plezier aan en in je bedrijf werkt.

Wat zeggen de deelnemers over de Momboss Methode:

Carin Poort
Carin Poort@poortvankennis
Lees verder
Ik krijg elke keer energie en inzichten van je, dat ik wil vlammen. Mega blij ben ik dat ik bij je traject ben ingestapt. Je geeft in behap bare brokken informatie maar ook opdrachten om de informatie uit voeren. Je laat mij alles doen, maar houd wel een lijntje. Naast je kennis, betrokkenheid, eerlijkheid ben je er ook voor om als het even niet gaat samen te kijken naar het probleem. Waardoor ik mijn vlammetje die soms nog een beetje wakkert helemaal gevonden heb en zo kan vlammen met mijn onderneming.
Liek de Visser
Liek de Visser@reorganized
Lees verder
Ik ben al een geruime tijd ondernemer, maar echt mijn hart in mijn onderneming steken kon ik niet. Ik miste wat, maar wat dan. Ik kon niet de vinger erop leggen. Bij een gratis coachcall met Carolien had ze zo door wat het wel was. Zo knap vind ik dat van iemand. Dat gaf mij het vertrouwen om met haar programma mee te gaan doen. Ik heb nu een business coach voor 3 maanden in haar programma de Momboss Methode. Ik ga nu mijn hele programma omgooien naar iets wat ik echt heel graag wil, en Carolien die begeleid je daar helemaal in. Het is een 3 maanden programma waarin je van a tot z je bedrijf tot in de puntjes neer gaat zetten. Dat lijkt best snel, maar juist de snelheid, het mailcontact en iedere week een masterclass of een q&a maakt dat het ook echt mogelijk is. Je bent echt 3 maanden intensief aan je bedrijf bezig.
Kayleigh van der Klugt
Kayleigh van der Klugt@ambitiousrebels
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik bij Carolien in het programma zit. Door de Momboss Methode ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt en wat ik nu echt wil! Ook heb ik geleerd om keuzes te maken en meer naar mezelf te luisteren. Carolien is altijd bereikbaar en voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt. Ze geeft altijd 100% procent en trekt je vol enthousiasme mee in haar positieve energie! Mocht je als ondernemer even vast zitten of het plezier in ondernemen zijn kwijt geraakt, dan raad ik absoluut dit traject aan!
Mariska Gaasbeek
Mariska Gaasbeek@droomhulp
Lees verder
Ik ben nu al een tijdje ondernemer, maar liep vast op meerdere punten waardoor ik er achter kwam dat ik eigenlijk helemaal niet wist hoe ondernemen nu eigenlijk moet. Carolien leert je via de Momboss methode hoe je moet ondernemen. Dit op een prettige, vrolijke, soms strenge maar bovenal liefdevolle manier om je te laten groeien en bloeien! Het fijne is ook dat er mail-support bij het pakket zit! Zo kan je ten allen tijden je zorgen uiten. Ik raad dit programma iedereen aan die het ondernemen wil leren!🥳
Previous
Next

Praktische informatie

Wat zit er allemaal in dit programma?
We starten week 2 ( januari 2021), het programma duurt tot week 15 (april 2021).  

 • 14 weken toegang tot de Momboss Methode, waar je in 7 modules alle onderdelen van een stevige basis van je bedrijf bij langs gaat : Het creëren van een onweerstaanbaar aanbod,  je ideale klant nog dieper weten te formuleren, financiën en een actie plan , leert verkopen vanuit verbinding en er komt structuur in jezelf en in je business. 
 • Tijdelijk : 2 x individuele coachcall van 30 minuten via Zoom. Waar we samen even kunnen kijken naar jouw business.  
 • 7 Masterclasses en 7 Q&A’s waar je mij live al je vragen kunt stellen.
 • Je word gekoppeld aan een buddy zodat je samen elkaar committent kan houden. Zo kun je samen elkaar versterken in dit programma. 
 • Toegang tot een besloten groep met de de andere deelnemers van de momboss methode ,waar je elkaar kan inspiratie, vragen kunt stellen , en feedback kan geven. 

September programma 2020 zit VOL

Januari 2021 start weer een nieuwe groep

 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Mocht jij liever eerst een GRATIS gesprek hebben. Boek deze dan hier