fbpx

'Out of the box'

Ik daag je uit om alles te heroverwegen wat je dacht te weten over het ondernemen. Je zal gaan kijken naar je bedrijf vanuit een compleet nieuw perspectief, je grenzen gaan verleggen zodat je vanuit jezelf gaat ondernemen en meer omzet gaat draaien.

Ja, je leest het goed. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en de confrontatie aan te gaan met de beperkingen die de groei van je bedrijf tegenhouden. Deze sessie is geen zachte aanpak, het is een schoktherapie voor jouw onderneming.  Ik schud je wakker, daag je uit en duw je naar het randje van het onbekende.

Stop met jezelf voor de gek te houden door te denken dat je oude strategieën nog steeds werken. Ze doen dat niet. Je hebt iets nieuws, iets verfrissends nodig om je bedrijf weer tot leven te wekken. Mijn Out-of-the-Box is de sleutel tot de doorbraak die je NU nodig hebt.

Wat kun je verwachten van Out of The box!

  • Ik maak een krachtige en intuïtieve verbinding met jou en jouw bedrijf, en ik voel precies welke impact jij wilt maken. Hierdoor ben ik in staat om feilloos aan te voelen hoe jij dit concreet op jouw eigen unieke manier toepast.
  • Ik zie al waar je potentie zit en waar jouw groei zit. Zo help ik jou je eigen pad te vinden, inspireer en motiveer je om boven jezelf uit te stijgen. Maar de verantwoordelijkheid om daar naar toe te groeien ligt bij jou.
  • Met mijn uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en breed netwerk ben ik volledig in staat om jou naar je eigen succes te begeleiden. Ik daag je uit om groter te denken, en verbind jou met mijn netwerk die je verder kan helpen en om jezelf diep te laten voelen waar je werkelijk naartoe wilt groeien

 

 

Wie is Carolien Vennema?

Ik ben Carolien Vennema, gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, Sietse Vennema. Samen vormen wij een prachtig gezin met Wesley en Kimberley.

In 2018 ben ik begonnen als ondernemerscoach en heb ik het voorrecht gehad meer dan 180 vrouwen te begeleiden op hun ondernemersreis. 

Jarenlang heb ik zelf gezocht naar mijn eigen weg in het ondernemerschap. In het begin volgde ik braaf alle aangeleerde regels, gedreven door de behoefte om te bewijzen dat ik het ook kon. De bewijsdrang van vroeger van ‘ben ik wel goed genoeg’ of ‘zie je dat ik het wel kan’. Ik begeleid jou door deze diepere lagen heen waardoor je vanuit fun en plezier weer kunt gaan ondernemen.

“Ik kan soms wat irritant en lastig zijn. Ik daag je uit om de gebieden op te zoeken waar weerstand ligt, want juist daar bevindt zich jouw groei.”

Ik ben in staat om intuïtief aan te voelen wat jij nodig hebt en welke benadering van ondernemen het beste bij jou past. Ik ben een ambassadeur van het varen op ‘je eigen koers’ en ik wil jou inspireren om los te breken van de aangeleerde regels.

Ik help jou om dichtbij jezelf te blijven en een unieke manier van ondernemen te vinden die bij jou past, zonder dat dit wordt opgelegd door anderen.

Mijn visie is om jouw bedrijf op te bouwen op jouw eigen voorwaarden, authentiek en in lijn met wie jij werkelijk bent als persoon.

DSC

 

 

 

Dit is alléén al voor jou als jij..

  • Het lef hebt om zelfleiderschap te pakken. Jij begrijpt dat jouw bedrijf meer is dan een hobby. Jij bent vastberaden om definitief af te rekenen met het aankloten.
  • Als je niet meer volgens de aangeleerde regels wil ondernemen alleen je eigen manier weer wil ontdekken. Waardoor je echt gaat doorgroeien in je bedrijf.
  • Als jij niet genoegen neemt met middelmatigheid. Mijn focus ligt op mensen zoals jij, die het maximale uit zichzelf en hun bedrijf willen halen. Jij hebt de brandende ambitie om een echt succesvol bedrijf te kunnen dragen. 

Out of the box. Is dit wel echt voor mij?

Ik begrijp dat het idee van ‘out of the box’ stappen wellicht wat spannend kan voelen, maar ik wil je verzekeren dat mijn intentie hierachter pure liefde is. Ik zie jouw potentieel en groeimogelijkheden, en ik wil je vooral helpen om weer in contact te komen met jezelf.

Met een hart van goud en een sterk ontwikkelde intuïtie maak ik altijd een diepe verbinding met jou en je bedrijf. Mijn aanpak is direct en ik spiegel jou, waardoor je echt kunt zien waar je kansen liggen. Mijn ‘Out of the Box’-benadering is echter alleen voor de ondernemers die klaar zijn om zelfleiderschap te omarmen.

Na onze sessie zul je merken dat je grenzen zijn verlegd, waardoor je vanuit je ware zelf gaat ondernemen en uiteindelijk meer omzet gaat draaien.


Wat zeggen mijn klanten over : Out of the Box!

Dianne - De KliekjesQueen
Lees verder
Carolien is de Shit. Na deze out of the box sessie sta ik helemaal aan en is precies alles helder geworden welke plek ik moet pakken en ga ownen. Geloof mij dit wil je. Carolien kan je met haar inzichten echt naar next level brengen en I love haar manier van denken en aanpak
Mariska van der Hiele
Lees verder
Door het groter, out of the box denken, het intuïtieve coachende vermogen én de positie in de ondernemersmarkt ben je - ik - door met Carolien een uur te werken gepositioneerd vanuit dat wat ik nog niet zag en ownde! Daardoor was mijn aanbod zó kloppend dat mijn gave en talent in 1 klap zichtbaar waren en ik met het ijzersterke aanbod naar buiten kon
Hilde ten Cate
Lees verder
Wow, wat heb ik even weer wat inzichten gekregen in waar ik sta en wat ik te doen heb. Er mag een hoop veranderen. Ergens wist ik het al, maar Carolien weet haarfijn, duidelijk, maar liefdevol de vinger op de juiste plek te leggen. Ik heb mezelf weer haarscherp in beeld en kan weer stappen maken. Superfijn!

Praktische informatie

Out of the box business sessie start met een online intake formulier. Vanuit daar krijg je al confronterende vragen waarbij je echt even stil gaat staat bij je bedrijf. 

  • Intake formulier
  • 1 uur 1:1 online sessie met mij. 
  • 4 weken 1:1 WhatsApp-support : Je krijgt 4 weken toegang tot mijn exclusieve support waar je al je vragen kunt stellen. 
  • Afsluitende 30 minuten 1:1 online sessie met mij
 

Mocht je nog vragen hebben kun je mij altijd even een mail sturen info@carolienvennema.nl 

Wat zijn de kosten van de ‘Out of The Box’

De prijs is €777,- ex btw. 

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram