fbpx

Live dag

Voor de ondernemer die graag weer op zijn eigen manier wil ondernemen

Als jij je onderneming al een tijdje hebt en al veel cursussen en trainingen hebt gevolgd, maar nog steeds niet de klanten aantrekt die je wilt hebben, begrijp ik dat je op dit moment minder zin hebt aan het ondernemen. Je bent continu op zoek HOE je iets kan doen en daardoor vind je steeds niet je eigen manier.

 

Je bent klaar voor een live dag als:

  • Als je de basis van je bedrijf al hebt staan alleen de klanten uitblijven
  • Voor jou gevoel vastloopt door al die regels hoe het zou moeten of horen.
  • Je nog steeds niet de omzet behaald die jij graag zou willen.
  • Je weet eigenlijk niet meer weet hoe je nu op je eigen manier aan nieuwe klanten kan komen 

Stop met het luisteren na HOE het zou 'moeten'!

Alles zit al in jou alleen jij blijft steeds extern zoeken naar de HOE je volgt keer op keer weer een cursus en je raakt steeds meer verwijderd van jezelf. Hierdoor blijf je van alles proberen wat niet meer bij jou hoort. 

Je bent je eigenlijk jezelf kwijt geraakt door het ondernemen en vertrouwd niet meer op je eigen gevoel. Die sprankeling van hoe JIJ het wil doen ben je kwijt geraakt. 

Gelukkig zit alles al diep in jou!

Tijdens mijn 1-op-1 Live dag begeleid in jou om weer op je eigen manier te gaan ondernemen. Ik spiegel jou op je aangeleerde regels en trucjes die je nu ( vaak onbewust) aan het doen bent. Het verhaal dat jij jezelf continu verteld waardoor het nog niet loopt zoals je wil. 

Ik wil dat jij je gezien en gehoord voelt, en dat alles wat al in je zit eruit mag komen. Samen gaan we je blokkades omhoog halen en de inzichten vinden waardoor het niet stroomt. Ik geef je de praktische stappen die je nodig hebt om de komende periode aan de slag te gaan. Na deze dag voel je dat je enorme stappen hebt gezet en keuzes hebt gemaakt die bij jou en je bedrijf passen.

 

Praktische informatie

Als je ervoor kiest om samen met mij te werken, begint onze reis met een intakegesprek. Dit is een waardevol moment waarin we elkaar beter leren kennen en waarin jij de tijd hebt om me te vertellen waar je momenteel tegenaan loopt en waar we samen aan zullen werken tijdens de live dag.

De live dag is een 1-op-1 live dag met mij op locatie in Meppel. Ik geloof in de krachtige transformatie die kan plaatsvinden tijdens een live dag. Gedurende 5 uur zullen we ons volledig richten op jou en je bedrijf en zal ik een programma samenstellen dat precies is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

We zullen samenwerken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Ik begrijp hoe druk het leven kan zijn en daarom is het mogelijk om de tijden van de live dag in overleg met elkaar vast te stellen. Als je bijvoorbeeld je kinderen naar school wilt brengen of oppas wilt regelen, dan houden we daar rekening mee.

Na de live dag blijf ik je gedurende 4 weken ondersteunen via mijn WhatsApp-supportlijn. Je kunt me altijd vragen stellen en samen zullen we alles wat we tijdens de live dag hebben besproken, uitwerken.

En om onze reis af te sluiten, hebben we een afsluitende coachcall van 30 minuten via Zoom. Na de live dag neem ik altijd contact met je op om te zien hoe het met je gaat en of alles wat we hebben besproken, goed is geland.

De opbouw van de live dag ziet er als volgt uit:

  • Intake (online via Zoom)
  • Live dag op locatie in Meppel
  • 4 weken WhatsApp-support
  • Afsluitende coaching sessie van 30 minuten via Zoom

 

 

Mocht je nog vragen hebben kun je mij altijd even een mail sturen info@carolienvennema.nl 

Sandra de Hoon
Sandra de Hoon@
Lees verder
De live dag is in een woord geweldig! Carolien heeft een programma helemaal op maat voor jou en je bedrijf. Waardoor je ineens enorme stappen zet.
Nicolette
Lees verder
De livedag bij Carolien was ontzettend waardevol! Carolien is intuitief en kan je goed aanvoelen. Dat zorgt ervoor dat ze snel tot de kern komt. Wat ik heel fijn vind is dat Carolien direct is op een liefdevolle manier. Ik heb zoveel inzichten over mezelf gekregen en mooie imput voor mijn business. Er zijn veel processen in gang gezet waar ik heel dankbaar voor ben! Darnaarst is de livedag tot in de puntjes verzorgd! Meer dan de moeite waard dus
Anouk De Bood
Anouk De Bood@vianouk
Lees verder
De live-dag met Carolien is echt even de goede focus op je bedrijf, helemaal op jou en jouw bedrijf toegepast. Ze duikt dieper in je bedrijf, zet je aan het denken en zet heldere vervolgstappen uit. De focus ligt echt op dat past bij jou en wat jij fijn vindt. Ze gaat door tot je aangeeft dat je de opties die zij noemt bij jou passen. Echt top!
Corine Dijk
Corine Dijk@planzo
Lees verder
Op mijn live dag kon ik eindelijk keuzes maken en een enorme stap voorwaarts doen. Vol met energie kon ik verder!

Wat zijn de kosten van de Live dag!

De prijs voor een live dag is €897,- ex btw. Termijnbetalingen zijn mogelijk. 

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram