fbpx

Sales Live dag

Ontdek hoe je in één dag een constante stroom van leads kunt creëren

 

Wil je binnen één dag een constante leadstroom realiseren? Dan is onze Sales Live Dag precies wat je nodig hebt! Tijdens deze intensieve dag duiken we samen in jouw salesproces en optimaliseren we het direct. Na afloop van de dag ben jij volledig uitgerust met de kennis en strategieën die nodig zijn om elke maand nieuwe leads aan te trekken.

Deze live dag is alléén voor jou als je..

Ondernemer bent waarbij haar bedrijf al stevig hebt neergezet en nu klaar bent om het naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij vastbesloten bent om op te schalen en een krachtige leadstroom te creëren, dan is deze dag speciaal voor jou.

Je bent klaar voor deze live dag als : 

 • Als je bedrijf al goed staat en je nu wilt opschalen.
 • Als je vastbesloten bent om actie te ondernemen en stappen voorwaarts te zetten.
 • Als je bereid bent om te investeren in de groei van je bedrijf.
 • Als je klaar bent om nieuwe ideeën te omarmen en innovatieve strategieën toe te passen.
 

Deze Live Dag is niet voor iedereen. Als je bedrijf nog niet stevig staat, of als je terughoudend bent om stappen te zetten, dan ben je wellicht nog niet klaar voor deze intensieve ervaring.

Stop met kwantiteit en ga voor kwaliteit

Stop met verspilde energie en tijd. Het eindeloos zoeken naar klanten, het non-stop netwerken en de uren die je besteedt aan sociale media, zonder duidelijke resultaten, zijn allemaal activiteiten die je niet langer moet volhouden.

Het is tijd om de focus te verleggen van kwantiteit naar kwaliteit, van activiteit naar effectiviteit. Laat ons je helpen om deze verspillende gewoontes te doorbreken en je te leiden naar een gestroomlijnd en succesvol salesproces.

Wat kun je verwachten van de Sales Live dag?

Wat kun je verwachten tijdens onze Sales Live Dag:

 • Intensieve optimalisatie: We nemen jouw salesproces onder de loep en optimaliseren het direct, zodat je direct resultaten kunt zien. We gaan direct over in actie. 

 • Concrete Actiepunten: Je vertrekt niet alleen met inzicht, maar ook met concrete actiepunten om jouw lead flow de komende maanden te verbeteren en te laten groeien.

 • Persoonlijke Begeleiding: Je krijgt persoonlijke begeleiding en advies van mij als sales consultant die je helpt om het maximale uit je salesproces te halen.

Praktische informatie

Als je ervoor kiest om samen met mij te werken, begint onze reis met een intakegesprek. Dit is een waardevol moment waarin we elkaar beter leren kennen en waarin jij de tijd hebt om me te vertellen waar je momenteel tegenaan loopt en waar we samen aan zullen werken tijdens de live dag.

De live dag is een 1-op-1 live dag met mij op locatie in Joure. Ik geloof in de krachtige transformatie die kan plaatsvinden tijdens een live dag. De live dag start is van 9:00-14:00 uur bij mij op kantoor. 

Na de live dag blijf ik je gedurende 4 weken ondersteunen via mijn WhatsApp-supportlijn. Je kunt me altijd vragen stellen en samen zullen we alles wat we tijdens de live dag hebben besproken ook uitwerken. 

En om onze reis af te sluiten, hebben we een afsluitende coachcall van 30 minuten via Zoom. Na de live dag neem ik altijd contact met je op om te zien hoe het met je gaat en of alles wat we hebben besproken, goed is geland.

De opbouw van de live dag ziet er als volgt uit:

 • Intake (online via Zoom)
 • Live dag op locatie in Meppel
 • 4 weken WhatsApp-support
 • Afsluitende coaching sessie van 30 minuten via Zoom

 

Mocht je nog vragen hebben kun je mij altijd even een mail sturen info@carolienvennema.nl 

Sandra de Hoon
Sandra de Hoon@
Lees verder
De live dag is in een woord geweldig! Carolien heeft een programma helemaal op maat voor jou en je bedrijf. Waardoor je ineens enorme stappen zet.
Nicolette
Lees verder
De livedag bij Carolien was ontzettend waardevol! Carolien is intuitief en kan je goed aanvoelen. Dat zorgt ervoor dat ze snel tot de kern komt. Wat ik heel fijn vind is dat Carolien direct is op een liefdevolle manier. Ik heb zoveel inzichten over mezelf gekregen en mooie imput voor mijn business. Er zijn veel processen in gang gezet waar ik heel dankbaar voor ben! Darnaarst is de livedag tot in de puntjes verzorgd! Meer dan de moeite waard dus
Anouk De Bood
Anouk De Bood@vianouk
Lees verder
De live-dag met Carolien is echt even de goede focus op je bedrijf, helemaal op jou en jouw bedrijf toegepast. Ze duikt dieper in je bedrijf, zet je aan het denken en zet heldere vervolgstappen uit. De focus ligt echt op dat past bij jou en wat jij fijn vindt. Ze gaat door tot je aangeeft dat je de opties die zij noemt bij jou passen. Echt top!
Corine Dijk
Corine Dijk@planzo
Lees verder
Op mijn live dag kon ik eindelijk keuzes maken en een enorme stap voorwaarts doen. Vol met energie kon ik verder!

Wat zijn de kosten van de Live dag!

De prijs voor een live dag is €1497,- ex btw. Termijnbetalingen zijn mogelijk. 

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram