fbpx

Sales Optimalisatie Strippenkaart

Voel je je soms overweldigd door het constant najagen van nieuwe klanten, zelfs nadat je alles hebt gegeven om je bedrijf op te bouwen?

Het lijkt alsof alle tijd die je steekt in zichtbaarheid en het genereren van leads niet de gewenste resultaten opleveren?

Ik begrijp dat het een uitdaging kan zijn. Laten we samen kijken hoe jij een stroom van leads  kan creëren die jouw bedrijf waardoor jij je bedrijf kunt opschalen.

Wat kun je verwachten van Sales Optimalisatie strippenkaart?

Tijdens deze persoonlijke calls bekijk ik je volledige klantreis. Van A tot Z analyseren we hoe je jouw leadsproces hebt ingericht en zie ik direct de kansen die je nog niet hebt gezien. Ik bied niet alleen de inzichten, maar reik ook concrete strategieën aan om jouw leadsysteem te verbeteren en te optimaliseren voor maximale resultaten.

Wat mag je verwachten :

 1. Analyse van jouw leadproces: We doorlopen stap voor stap jouw huidige leadproces en identificeren knelpunten en kansen voor verbetering.

 2. Out-of-the-Box denken: Met mijn creatieve en innovatieve aanpak, zullen we samen nieuwe mogelijkheden ontdekken die je nog niet eerder hebt overwogen.

 3. Snelle en effectieve oplossing: Dankzij mijn snelle denkwijze en expertise in de sales, bied ik direct toepasbare oplossingen om jouw leadsysteem te verbeteren.

 4. Concrete Actiepunten: Na afloop van de call, verlaat je niet alleen met inzicht, maar ook met een duidelijk actieplan om direct aan de slag te gaan en een constante leadsstroom te realiseren.

Wie is Carolien Vennema?


Ik ben Carolien Vennema, gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, Sietse Vennema. Samen vormen wij een prachtig gezin met Wesley en Kimberley.

In 2018 ben ik begonnen als Business adviseur en heb ik het voorrecht gehad meer dan 180 vrouwen te begeleiden op hun ondernemersreis.

Mijn hart ligt al jaren bij marketing en sales. Ik houd van de nieuwe ontwikkelingen en heb al voor meerdere bedrijven hun leadstroom aangekregen. 

Zo kan ik heel snel schakelen en zie ik direct waar er voor jou nog kansen liggen. Ik luister en analyseer direct waardoor jij nieuwe kansen ziet om verder te komen. 

Aangezien ik heel snel werk kan ik na een intakeformulier in één sessie precies zien waar jij in je sales proces kunt verbeteren. 

DSC

 

 

 

Dit is alléén al voor jou als jij..

 • Vastberaden bent om je sales proces te willen verbeteren
 • Open staat voor nieuwe ideeën en kansen die jezelf nog niet altijd zag.
 • Als jij bewust bent dat je na deze call nog wel bepaalde acties zelf hebt te doen.
 • Niet alléén vast wil houden aan wat je tot nu toe hebt gedaan. 


Wat zeggen mijn klanten over één losse sessie

Dianne - De KliekjesQueen
Lees verder
Carolien is de Shit. Na deze sessie sta ik helemaal aan en is precies alles helder geworden welke plek ik moet pakken en ga ownen. Geloof mij dit wil je. Carolien kan je met haar inzichten echt naar next level brengen en I love haar manier van denken en aanpak
Mariska van der Hiele
Lees verder
Door het groter, out of the box denken, het intuïtieve coachende vermogen én de positie in de ondernemersmarkt ben je - ik - door met Carolien een uur te werken gepositioneerd vanuit dat wat ik nog niet zag en ownde! Daardoor was mijn aanbod zó kloppend dat mijn gave en talent in 1 klap zichtbaar waren en ik met het ijzersterke aanbod naar buiten kon
Hilde ten Cate
Lees verder
Wow, wat heb ik even weer wat inzichten gekregen in waar ik sta en wat ik te doen heb. Er mag een hoop veranderen. Ergens wist ik het al, maar Carolien weet haarfijn, duidelijk, maar liefdevol de vinger op de juiste plek te leggen. Ik heb mezelf weer haarscherp in beeld en kan weer stappen maken. Superfijn!

Praktische informatie

De Sales Optimalisatie Strippenkaart start met een online intake formulier. 

Vanuit daar krijg je al confronterende vragen waarbij je echt even stil gaat staat bij je leadproces. 

 • Invullen van een Intake formulier
 • 2 x 1 uur 1:1 online sessie met mij of 4 x 1 uur 1:1 online sessie
 • Tussendoor whatsappsupport
 

Mocht je nog vragen hebben kun je mij altijd even een mail sturen info@carolienvennema.nl 

Wat zijn de kosten van de Sales Optimalisatie Strippenkaart

De prijs voor deze 2 uur is €497,-

Wil je dit uitbreiden naar 4 uur? Dan is dat €897,-

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram