fbpx

MomBoss reviews

Reviews en testimonials van MomBosses.

Wat MomBosses zeggen

Klik op de review om ze te vergroten!

Raquelle Barnhoorn
Raquelle BarnhoornDoelgerichte businesscoach
Lees verder
Ik heb bij Carolien het Focus traject gevolgd. Nadat ik gestopt was met mijn oude bedrijf wist ik niet wat voor nieuwe onderneming ik wilde opzetten en kwam zelf niet verder. Carolien heeft met verschillende tools en goede coachgesprekken mij zelf laten ontdekken waar mijn kracht ligt en waar ik blij van wordt, namelijk businesscoaching. Als ik even vastliep kon ik altijd contact opnemen en hielp ze mij met de juiste tips en haar enorme enthousiasme weer verder. Mijn bedrijf staat inmiddels als een huis en de eerste klant is binnen! Carolien heeft echt aandacht voor jou als persoon en ziet het ook als je te lang zelf blijft ploeteren, dan neemt ze contact op en motiveert je weer.
Petra Niesten
Petra Niesten@learntoorganize
Lees verder
Na heel lang in mijn eentje geploeterd te hebben met het starten van mijn eigen bedrijf, ben ik blij dat ik Carolien ben tegengekomen. De stappen die ik moest zetten als ondernemer, waren buiten mijn comfortzone en ik bleef ze maar uitstellen. Carolien gaf me precies wat ik nodig had: eerlijke feedback en persoonlijke, praktische tips en adviezen waar ik direct mee aan de slag kon. Carolien is zo’n enthousiaste persoon; de motivatie en energie spat van het scherm tijdens haar masterclasses binnen de Momboss Academy maar ook tijdens de coachcalls. Na een call met Carolien kun je er weer helemaal tegenaan. Als jij een (jonge) moeder bent en een eigen bedrijf wil gaan starten, ga dan zeker naar Carolien!
Sylvie Thung-Postema
Sylvie Thung-PostemaRonduit Recht
Lees verder
Toen ik in januari (2020) startte met mijn bedrijf, kwam ik al vrij snel Carolien tegen. We hadden leuke gesprekken, maar ik wilde het toch zelf proberen. In april begon mijn bedrijf een beetje te lopen, maar het was nog niet echt om over naar huis te schrijven. Daarom besloot ik in de zomer toch in te stappen bij haar nieuwe groepstraject momboss methode die in september startte. En daar heb ik nog geen moment spijt van Gehad! Met Carolien haar natuurlijke manier van verbinden en communiceren en haar enthousiasme heeft ze heel wat betekent voor mij en mijn bedrijf. Ze weet dingen in zulke kleine stukjes te hakken, dat je zonder dat je het merkt enorme stappen zet. Mijn omzet is zelfs verdrievoudigd! Ik kan iedereen dan ook echt aanbevelen om bij Carolien in te stappen! Dankjewel Carolien en ik ga zeker nog bij je terugkomen!
Previous
Next

Wil jij óók online leren om klanten te krijgen?

tips meer klanten

90% van mijn klanten komt via mijn social media

In dit e-book leg ik je exact uit hoe je:
✔ Je doelgroep kunt bereiken
✔ Hoe je onderscheidend word als ondernemer
✔ Hoe je kunt verkopen vanuit verbinding 

Vraag hem NU direct aan!