fbpx

Reviews

Reviews en testimonials

Wat zeggen mijn klanten over mij:

Kelly Caresse
Kelly Caresse@kellycaresse
Lees verder
Ohh Carolien is geweldig en haar ondersteuning heeft me enorm geholpen mijn business next level te tillen. Vanuit flow en fun en voelen wat echt bij me past door vertalen naar wat ik mag ontwikkelen voor mijn community. Carolien maakt de vertaalslag van voelen en intuïtie naar je business waardoor je met vertrouwen weet wat je mag gaan doen om je business maar ook je leven te upgraden. Echt een aanrader om je door Carolien te laten coachen als je weer vol passie, werkgeluk en succes verder kan!!
Suzanne Boers
Suzanne Boers@suzanneboers
Lees verder
Begin dit jaar startte ik mijn traject bij Carolien en wat ben ik blij dat ik voor haar heb gekozen. Ik liep erg tegen de opbouw van mijn onderneming en het verkopen van bijhorende diensten. Ze heeft mij deels met het concretiseren geholpen maar vooral ook door het makkelijker te maken en er veel meer plezier in te hebben. Het loslaten, zorgen dat er geen druk op zit maar vanuit oprechtheid, interesse en je eigen persoonlijkheid opbouwen. Met alle mindset-punten die daarin naar voren kwamen, Carolien is er voor je en ik ben onwijs dankbaar dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alleen mijn onderneming staat, maar ook zeker ik als persoon.
Laura Westebrink
Laura Westebrink@wijnenreizen
Lees verder
Ik heb 2 trajecten bij Carolien gevolgd: een 1-op-1 traject en Ondernemen vanuit Zielsmissie. Carolien heeft mij zoveel geleerd! Ik ben van een onzekere ondernemer die geen balans had tussen onderneming en privé, getransformeerd naar een ondernemer die trots is op dat wat ze doet, neerzet én al heeft bereikt. En het allerbelangrijkste: volledig ondernemen zoals IK dat wil. Want dat is wat Carolien voor ogen heeft. Ze begeleidt vol enthousiasme, maar legt je geen regels op. Ondernemen is een reis, maar wel jouw eigen reis. En dat heeft Carolien altijd voor ogen. Carolien is een topper!

Doe vooral wat goed voelt voor jou!