fbpx

Reviews

Reviews en testimonials

Wat zeggen mijn klanten over mij:

Kelly Caresse
Kelly Caresse@kellycaresse
Lees verder
Ohh Carolien is geweldig en haar ondersteuning heeft me enorm geholpen mijn business next level te tillen. Vanuit flow en fun en voelen wat echt bij me past door vertalen naar wat ik mag ontwikkelen voor mijn community. Carolien maakt de vertaalslag van voelen en intuïtie naar je business waardoor je met vertrouwen weet wat je mag gaan doen om je business maar ook je leven te upgraden. Echt een aanrader om je door Carolien te laten coachen als je weer vol passie, werkgeluk en succes verder kan!!
Laura Wijn&Reizen
Laura Wijn&Reizen@wijn.en.reizen
Lees verder
Carolien heeft mij zoveel geleerd! Ik ben van een onzekere ondernemer die geen balans had tussen onderneming en privé, getransformeerd naar een ondernemer die trots is op dat wat ze doet, neerzet én al heeft bereikt. En het allerbelangrijkste: volledig ondernemen zoals IK dat wil. Want dat is wat Carolien voor ogen heeft. Ze begeleidt vol enthousiasme, maar legt je geen regels op. Ondernemen is een reis, maar wel jouw eigen reis. En dat heeft Carolien altijd voor ogen. Carolien is een topper!
Laura Beekhuizen@ Praktijk voor eigenwijsheid
Lees verder
Voordat ik met Carolien ging werken twijfelde ik erg of businesscoaching me deze keer wel zou gaan helpen. Ik wilde beter worden in sales en marketing, maar was de hoop ook een beetje verloren. In de samenwerking met Carolien heb ik mijn eigen stem en vorm weer gevonden. Steeds weer terug naar de basis: hoe wil ik het? In plaats van hoe zou het moeten/werken? Ik leerde weer vertrouwen op mezelf en mijn ideeën, het ondernemen is nu leuker en het gaat me ook beter af. Het mooiste aan Carolien vind ik dat ze het persoonlijke en zakelijke combineert: je houdt haar niet voor de gek.
Kayleigh van den Berg
Kayleigh van den Berg@ Technisch VA & Manychat expert
Lees verder
Toen ik bij Carolien instapte was mijn leven net volledig op z'n kop gegaan. Samen met Carolien hebben we stap voor stap alles weer opgebouwd en binnen een half jaar stond zowel mijn business als mijn privéleven weer stabiel. Carolien durft je te spiegelen en soms zelf de goede kant op te schoppen, maar altijd vanuit liefde en vertrouwen. Ze creëert een veilige omgeving, waardoor je echt de stappen durft te zetten die nodig zijn! Door Zelfverzekerd Ondernemen ben ik weer steviger in mijn schoenen gaan staan en durf ik weer zelf de leiding en controle te pakken. Hierdoor heb ik een stabiel inkomen, maar ervaar ik ook nog steeds genoeg vrijheid.
Lieselotte Bogaard@ Lots to wear
Lees verder
Carolien heeft mij het afgelopen jaar gecoacht om weer vanuit mijzelf te gaan ondernemen en zelfleiderschap te pakken. Voordat ik bij Carolien kwam had ik wel de kennis en wist ik de "regels" om te ondernemen, maar het voelde niet goed. Ik had het gevoel dat ik mij anders voor moest doen om een goede ondernemer te zijn. Carolien heeft mij weer terug naar de basis gebracht: Wat vind ik belangrijk en hoe wil ik ondernemen? Hierdoor kreeg ik mijn gevoel van vrijheid terug en geniet ik weer van ondernemen! Ik vertel nu met plezier aan vrouwelijke ondernemers hoe ik ze kan helpen om meer impact te hebben met hun uitstraling. Dit had ik 1 jaar geleden nooit voor mogelijk gehouden. Dank je wel Carolien voor al je hulp, inzichten en betrokkenheid het afgelopen jaar! Je bent een topcoach!
Suzanne Boers
Suzanne Boers@coachvoordecreatieveondernemer
Lees verder
Begin dit jaar startte ik mijn traject bij Carolien en wat ben ik blij dat ik voor haar heb gekozen. Ik liep erg tegen de opbouw van mijn onderneming en het verkopen van bijhorende diensten. Ze heeft mij deels met het concretiseren geholpen maar vooral ook door het makkelijker te maken en er veel meer plezier in te hebben. Het loslaten, zorgen dat er geen druk op zit maar vanuit oprechtheid, interesse en je eigen persoonlijkheid opbouwen. Met alle mindset-punten die daarin naar voren kwamen, Carolien is er voor je en ik ben onwijs dankbaar dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alleen mijn onderneming staat, maar ook zeker ik als persoon.

Doe vooral wat goed voelt voor jou!