fbpx

Zelfverzekerd opschalen

Het half jaar programma waarbij je je bedrijf vanuit rust en vertrouwen gaat opschalen

Ken je dat gevoel? Je begint de dag vol goede moed, maar al snel voel je je overweldigd door je werk. Je agenda zit bomvol afspraken, je inbox staat vol met mails en je to-do-lijst lijkt eindeloos. Je hebt het gevoel dat je nooit klaar bent en dat je constant achter de feiten aanloopt.

Als ondernemer heb je je passie gevolgd en je bedrijf laten groeien. Maar onderweg ben je verstrikt geraakt in de wirwar van taken en verantwoordelijkheden. Het gevoel van overweldiging heeft de controle overgenomen, en de rust die je ooit had lijkt ver weg. Je bent gaan ondernemen om vrijheid te ervaren alleen nu ben jij je ‘vrije tijd’ zoek en heb je continu het gevoel dat je in je bedrijf aan het werk bent. 

Je bent klaar voor dit programma

 • Als je bedrijf op volle toeren draait, maar je voelt totaal geen innerlijke rust meer.
 • Als je diep van binnen weet dat je meer in je hebt, maar je planning lijkt in de war te raken.
 • Je staat open voor het uitbesteden van bepaalde taken, maar je hebt geen idee waar te beginnen.
 • Het is duidelijk dat je alles tot nu toe alleen hebt gedaan, maar het is nu tijd om de volgende stap te zetten en te groeien naar een team.

Hoe zie je het dan wel voor je..

 • Je ervaart weer innerlijke rust, Je zult meer overzicht krijgen, waardoor je zowel persoonlijke voldoening voelen en je bedrijf vanuit rust kan opschalen
 • Ik zie je potentieel en maak samen met jou een plan die alléén bij jou past.  Je zult je planning verbeteren en de ruimte krijgen voor je creatieve energie. 
 • Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik jou om het proces van het werken met een team gemakkelijker te maken. Je zult leren hoe je taken kunt toevertrouwen en een team kunt opbouwen, waardoor je meer tijd en ruimte hebt om je te concentreren op wat je het beste kunt.
 • Ik zou je ondersteunen bij het transformeren van je jou en je bedrijf van een eenmanszaak naar een bv. Je zult ontdekken hoe je teamleden kunt aantrekken en leiden, wat je bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen.

Zelfverzekerd opschalen

Het pakket dat jou helpt om vanuit rust en vertrouwen te bedrijf op te gaan schalen

In mijn programma help ik jou om op je eigen manier te gaan opschalen. 

Waarbij ik al mijn kennis en ervaring met jou aan de zijlijn bij sta en je ondersteun om het beste uit jou bedrijf of bedrijven te gaan halen. 

Praktische informatie

Wat kun je verwachten van mijn programma?

 • Een intensief programma van 6 maanden, met inbegrip van 1-op-1 live bijeenkomsten en voortdurende ondersteuning.
 • Maandelijks geniet je van 2 persoonlijke 1-op-1 coachingsessies van elk 1 uur, wat resulteert in een totaal van 12 individuele coachingssessies gedurende het programma.
 • We organiseren 3 persoonlijke 1-op-1 live dagen van 9:00 tot 14:00, op mijn prachtige thuis kantoor locatie in Joure
 • Gedurende de volledige 6 maanden van het programma, kun je rekenen op persoonlijke WhatsApp-ondersteuning waarbij je onbeperkt gebruik mag maken. 
 
‘Ik geloof enorm in de combinatie van innerlijk werk en dat weer praktische vertalen in je bedrijf. Zonder marketingregels en trucjes gewoon vanuit je gevoel’
 

Wat zijn de kosten van dit programma?

Op dit moment kost dit programma €5997,- ex btw.

Je mag ook in 6 termijnen betalen. Het is dan een maandelijks automatische betaling betalen van €997 ex btw per maand!

 

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram