fbpx

Zelfverzekerd opschalen

Ontdek hoe je minder zelf hoeft te doen terwijl je bedrijf voor jou aan het werk gaat. 

Je droomt ervan om meer vrijheid te ervaren als ondernemer, maar elke dag word je weer overweldigd door de berg werk die jezelf nog hebt te doen.

Je agenda zit vol met afspraken, je inbox ontploft van de e-mails en je takenlijst lijkt eindeloos. Je hebt ook nog een gezin en daar wil je het ook goed voor doen. Het voelt alsof je op alle vlakken in je leven achter de feiten aan blijft lopen.

Als gedreven ondernemer heb je jouw passie gevolgd om je bedrijf te laten groeien. Ergens onderweg ben je taken gaan doen die je eigenlijk niet meer zelf wil doen. Alleen je weet ook niet meer hoe je hier uit kan komen.

De welbekende ‘ratrace’ van een succesvolle ondernemer. 

Je hebt nauwelijks vrije tijd. De tijd die je hebt steek je nog in je gezin. Je koos voor het ondernemerschap om vrijheid te ervaren, maar nu lijkt die vrijheid ver te zoeken. Het voelt alsof je gevangen zit in de dagelijkse sleur van jouw bedrijf, en dat is niet waar je van gedroomd hebt.

Je bent klaar voor dit programma

 • Een bestaand bedrijf hebt: Je bedrijf staat al op de rails en je hebt een goede basis gelegd, met een aanbod waar jij echt in geloofd. Het enige is dat het jou nu nog teveel tijd kost om alles zelf te doen. Je wil dat je marketing makkelijk verloopt, en je sales meer gaan stromen.
 
 • Je wil zelf minder tijd in het bedrijf stoppen, niet elke dag uren kwijt zijn aan de sociale media, of je agenda vol met 1-1 afspraken. Het word tijd dat je bedrijf dat jij je bedrijf zo gaat inrichten dat het gaat draaien zonder dat het direct jou agenda in beslag neemt. 
 
 • Je weet dat je hoofd je continu tegenhoud. Met gedachten als ‘wat als’  of ‘ wat vind die’ er van. Je wil je groei mindset ontwikkelen en staat open voor nieuwe ideeën. Je bent bereid om vanuit andere hoek te kijken naar je bedrijf, je leven en je gezin. 
 
 • Je bent niet alleen geïnteresseerd in het verbeteren van je sales, maar je bent ook klaar om actie te ondernemen en de benodigde stappen te zetten om je doelen te bereiken.

'Ons bedrijf werkt voor onze vrijheid!'

C A bewerkt

 

Ik ben Carolien Vennema, en mijn ondernemersreis begon terwijl ik nog vastzat in een loondienstbaan. Met een verlangen om meer tijd met mijn gezin door te willen brengen slaagde ik er binnen anderhalf jaar in om mijn eigen bedrijf succesvol op te bouwen naast mijn baan. Zodat ik daar ontslag kon nemen.

Het gevoel van vrijheid is onbeschrijfelijk. 

Maar de echte verandering begon pas toen mijn man Sietse Vennema ook vrijheid wou ervaren. Hij stopte zijn 40-urige baan en stapte ook in het ondernemersavontuur, samen hebben we ons bedrijf laten groeien tot iets waar we nooit van hadden durven dromen.

Het was een reis van ups en downs, van vallen en opstaan, maar elke obstakel maakte ons sterker als stel. Naast partners ook businesspartners en veel meer vrijheid als gezin.

Nu, met zelfsturende teams die voor ons werken, hebben we de vrijheid om te genieten van kostbare momenten met ons gezin, om elk weekend op de Camping de Beerze Bulten te genieten het leven. Waar we genieten van de natuur en echte vrijheid

Onze reis heeft ons geleerd dat vrijheid niet alleen een ideaal is, maar een realiteit die voor iedereen binnen handbereik ligt.

We delen onze ervaringen en inzichten met een hart vol passie, in de hoop anderen te inspireren om ook hun dromen na te jagen en de vrijheid te omarmen die het leven te bieden heeft.

Wat kun je verwachten?

 • Ontdek hoe je slimmer kunt werken, zodat je bedrijf meer voor jou gaat werken. Het gaat niet om harder werken maar om slim opschalen. 

 • Ontdek hoe je systemen en processen kunt optimaliseren en je sales te stroomlijnen en te automatiseren, zodat je bedrijf voor jou kan werken. 

 • Je zelfvertrouwen en je groeimindset vergroten: Krijg de tools en het vertrouwen om groots te denken en groots te handelen. Leer hoe je obstakels kunt overwinnen en je doelen kunt bereiken met vastberadenheid en zelfverzekerdheid.

 • Een constante groei te realiseren: Stap voor stap begeleiden we je door het proces van het opschalen van je sales, zodat je een constante stroom van nieuwe klanten en omzet kunt genereren, maand na maand.

 • Meer tijd en vrije tijd met je gezin kunnen doorbrengen. Je bedrijf ga je om je leven bouwen en niet meer je leven om je bedrijf. Wij gaan andersom denken waardoor je veel meer gaat genieten van het leven. 


' Vanuit zelfvertrouwen je bedrijf optimaliseren! '

Zelfverzekerd opschalen

Het traject dat jou helpt om weer vrijheid te gaan ervaren in het ondernemen
Samen te optimaliseren en je bedrijf te verbeteren.
Zodat jij minder in je bedrijf hoeft te werken en het bedrijf voor jou gaat werken.

Dit programma is alléén voor de ondernemer die al echt de basis heeft staan en goed weet dat opschalen niet voor iedereen is weggelegd. Het vergt iets van jou en je mindset en groots durven dromen. 

Ik neem niet iedereen aan voor dit programma vandaar dat ik eerst met jou in gesprek wil om echt te kijken of dit programma bij jou past.

Praktische informatie

Wat kun je verwachten van mijn programma?

 • Een intensief programma van 3 maanden, met inbegrip van 1-op-1 live bijeenkomsten en voortdurende ondersteuning.
 • Elk maand heeft één thema :
          1. Optimaliseren van je bedrijf
         2. Marketing & Salesproces verbeteren
         3. Meer vrijheid creëren 
 • Maandelijks geniet je van 2 persoonlijke 1-op-1 coachingsessies van elk 1 uur, wat resulteert in een totaal van 6 individuele coachingssessies gedurende het programma.
 • We organiseren 3 x persoonlijke 1-op-1 live dagen van 9:00 tot 14:00, op mijn prachtige thuis kantoor locatie in Joure. 
 • Gedurende de volledige 3 maanden van het programma, kun je rekenen op persoonlijke WhatsApp-ondersteuning waarbij je onbeperkt gebruik mag maken. 
 

Wat zijn de kosten van dit programma?

Op dit moment kost dit programma €4997,- ex btw.

Je mag ook in 6 termijnen betalen. Het is dan een maandelijks automatische betaling betalen van €833 ex btw per maand!

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram