fbpx

Het Sales & Netwerk event 2023

Dit is het sales event waar geen verkooppitches zullen worden gehouden. 

Afgelopen maanden ben ik naar heel veel events geweest waar het ochtend programma geweldig was. Tijdens de pauze is iedereen nog enthousiast en vol lof over wat er komen gaat.

Terug in de zaal zit je op het puntje van je stoel, aantekeningen klaar, klaar om weggeblazen te worden door de beloofde inzichten.

Maar dan begint het: live testimonials. Serieus, waarom zitten we hier? Die kun je toch gewoon online lezen?! Wat gebeurt hier?

Naarmate de tijd verstrijkt, voel je je steeds ongemakkelijker. Irritatie begint te knagen. Je bent niet de enige. De energie die voor de pauze zo geweldig was, is omgeslagen. Mensen wiebelen, friemelen met pennen en kijken op hun telefoon. Ze vragen zich waarschijnlijk af wanneer het echte programma weer begint.

Ondanks een veelbelovende start merk je toch dat die voor jou teleurstellend eindigt. De hele middag draaide om sales, maar je hebt niet gekregen wat je dacht te krijgen. 

Ik heb dit zelf meerdere keren meegemaakt en ik voelde dat het tijd is voor vernieuwing… DIT IS WAT IK ANDERS GA DOEN!

Het vlammetje voor weer eens een nieuw event werd aangewakkerd en daar sta ik dan 1.5 jaar na mijn vorig event ben ik er weer helemaal klaar voor :

Donderdag 16 november 2023 in Hotel Van der Valk Breukelen

Het Sales & Netwerk event, zonder ook maar één aanbod! 

DSC
DSC
DSC

Wat kun je verwachten van dit event?

 
  • Je gaat de fun weer terug vinden in het verkopen. Ontdek waarom je sales nog niet loopt zoals je wil en hoe je weer die nieuwe energie kunt vinden. Hoe je vanuit een diepere laag in jezelf makkelijker verbinding kan maken met je (potentiële) klanten. 
  • Je gaat je eigen verkopen vanuit verbinding plan maken. Je gaat op dit event samen met mij je eigen plan maken. Zodat je naar huis gaan met een eigen gemaakte plan die bij jou past. Waardoor je vanuit verbinding kunt gaan verkopen en je direct meer klanten kunt gaan aantrekken, zelfs als je soms onzeker bent over je sales. 
  • Ik ga vertellen over mijn ‘Zijnspostionering’ Ik vertel hoe ik op mijn eigen manier zichtbaar ben, zonder een specifieke doelgroep en hoe ik daarmee klanten aantrek. Je gaat ontdekken hoe jij door jezelf te zijn je doelgroep zich tot jou aangetrokken voelt – niet perse om wat je kant maar vooral om wie jij bent als mens. 
  • Q&A voor Jouw Persoonlijke Salessituatie: Er is tijd gereserveerd om al jouw vragen over sales en verkopen te stellen, inclusief persoonlijke voorbeelden en situaties. Je kan deze vragen vooraf al mailen naar info@carolienvennema.nl 
  • We sluiten de dag met een 2 uur gezellige Netwerkborrel: Bereid je voor op een onbeperkte netwerkborrel waar we elkaar op een ontspannen en een laagdrempelige manier kunnen leren kennen. Je word goed verzorgd met hapjes en onbeperkte drankjes en er is genoeg tijd om even samen te kletsen.
  • Meer Waarde dan Je Verwacht: Ik begrijp dat je geld betaald voor waarde en inhoud. Mijn doel is niet alleen om aan jouw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen en jouw zelfvertrouwen in sales te versterken.
 

Wat Je Niet Krijgt:

  • Geen Verkooptrucjes: Ik geloof in eerlijke communicatie en transparantie, met een vleugje ‘droge’  humor. Er zou daarom ook GEEN AANBOD worden gedaan. Ik kan je zeggen dit word voor Sietse een enorme uitdaging! 

  • Geen Overvloed aan Salespitches of Reviews: Je zult vertrekken met buikpijn van het lachen en waardevolle inzichten, zonder je te laten intimideren door overtuigende presentaties of de geweldige resultaten van mijn klanten. Je bent hier om te leren , te lachen en je netwerk uit te breiden. 

Bereid je voor op een bijzondere dag vol groei, liefde, inzichten , verbinding en meer zelfleiderschap. Ontdek hoe je verkoopt vanuit verbinding. 

 
 
 

Wie ben ik?

DSC

Ik ben Carolien Vennema, getrouwd met mijn partner Sietse en moeder van twee geweldige kinderen. Naast mijn werk als business- en salesmentor heb ik nog meerdere bedrijven. 

Ik houd van droge humor en foute grappen. Voor de meeste ben ik een nuchtere spirituele zweefcoach en combineer in veel innerlijk werk met lekker praktische aan de slag mentaliteit. Alles wat ik doe, doe ik met passie en liefde vooral met als doel het beste leven te creëren voor mijn gezin. 

Tijdens dit event deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou, opgedaan tijdens mijn eigen ondernemersreis. En geloof me, er zijn enkele onvergetelijke verhalen die ik met jou wil delen. 

Aantal reacties van het vorige event :

Kelly Caresse
Kelly Caresse@kellycaresse
Lees verder
Het event was voor mij life changing. Waar ik vooraf dacht dat het vooral business strategie en mindset zou zijn, bleek het in werkelijkheid veel meer dan dat. Een stuk innerlijk werk, kwetsbaarheid, en de kernstukken aankijken waardoor we ons in onze bedrijven nog niet volledig durven laten zien, waardoor we ons kleiner houden, dan wat we werkelijk zouden kunnen brengen. Het event heeft me op vele vlakken aan het denken gezet en het was zo mooi om dit te ervaren in zo’n veilige intieme sfeer met gelijkgestemde vrouwen. 💗. Het is niet zomaar het zoveelste business event waarbij het vooral gaat om het gezien worden en netwerken. Dit ging om werkelijke verbinding en je waarheid gaan leven🙏🏼
Kayleigh Van den Berg
Kayleigh Van den Berg@kayleighvdk
Lees verder
Wat zo mooi was is dat jij een hele veilige omgeving creëert en dat er een echte verbinding onderling dan ontstaat. We konden over diepere kwetsbare stukken praten. Doordat jij je kwetsbaar durft op te stellen voel je ook echt de ruimte om zelf te openen. Ik kon gewoon volledig mezelf zijn. Ik kwam er achter dat ik niet alleen ben die wel eens onzeker is maar dat er heel veel meer ondernemers zijn. Die herkenbaarheid en verbinding was heel bijzonder en krachtig.
Jolanda Pouwels
Jolanda Pouwels@jolandepouwels
Lees verder
Wauw!!! Wat een event was dit zeg... Niks geen ellenlange saaie verhalen, maar een wervelende show van verschillende gastsprekers die allemaal met echte kennis om de hoek kwamen zetten. Heb hier enorm veel aan gehad. Naast dat ik me besefte dar ik privé nog wat op te ruimen heb weet ik nu ook dat ik al heel goedbezig ben. En... ik heb superveel tips gekregen waardoor ik nu weer verder kan groeien. Wat een topcoach ben jij Carolien! Fantastisch dat je gewoon in je joggingpak op kwam, een potje hebt staan zingen en vooral helemaal jezelf was. Het maakte dat ik het gevoel kreeg dat je naast me stond in plaats van op een plek waar ik ooit zou willen komen... terwijl dat laatste uitwraard wel zo is. Thnx voor vandaag!!!!

Praktische informatie

Het event vind plaatst op Donderdag 16 november 2023 van 10:00 – 17:00 in Hotel Van der Valk in Breukelen. 

Adres :

Schermafbeelding

Wat zijn de kosten van deze dag?

De kosten voor één ticket is €197,- ex btw. Ik wil je tijdens deze dag vooral veel praktische informatie geven waardoor je na dit event dit ticket direct kan terug verdienen. Je word deze gehele dag goed verzorgd met een uitgebreide lunch & een netwerkborrel. 

Reken maar uit hoeveel klanten heb jij nodig na dit event zodat jij je ticket weer terug hebt verdiend?

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram