fbpx

Zomerdeal
Cursus Verkopen vanuit verbinding

Ontdek hoe je vanuit verbinding nieuwe klanten kunt gaan aantrekken. 

Lig je weer te malen in je bed omdat je nog steeds geen klanten hebt. Je hebt zoveel tijd, geld en energie in je bedrijf gestopt en toch willen de klanten nog niet komen. Je voelt je teleurgesteld. Je vraagt je af waarom je klanten maar niet bij jou komen.

Je hebt alles geprobeerd: verschillende marketingstrategieën, diverse coaches gehad,  advertenties en misschien zelfs kortingen en aanbiedingen. Maar hoeveel je ook probeert, het lijkt alsof je vastzit. Doordat je nu weinig klanten hebt word je ook nog onzeker en je begint te twijfelen of je wel echt een ondernemer bent

Wat kun je verwachten in deze cursus?

Module 1: Mindset achter verkopen Leer de juiste mindset aan te nemen om succesvol te verkopen. Ontdek hoe je belemmerende overtuigingen kunt doorbreken en een krachtige verkoopmentaliteit kunt ontwikkelen.

Module 2: Wat voor verkoper wil jij zijn? Ontdek welk type verkoper je wilt zijn en leer hoe je je eigen unieke verkoopstijl kunt ontwikkelen die bij jou past en resoneert met je doelgroep.

Module 3: Hoe vind jij je doelgroep Leer effectieve strategieën om je ideale klanten te vinden en te bereiken. Ontdek hoe je je doelgroep kunt identificeren, segmenteren en targeten voor maximale resultaten.

Module 4: Hoe ga je van een gesprek naar een klant Leer hoe je van een gewoon gesprek een waardevolle verkoopkans kunt maken. Ontdek technieken om interesse te wekken, behoeften te begrijpen en effectief te communiceren om conversies te stimuleren.

Module 5: Strategische intuïtie Ontwikkel je strategische intuïtie en leer hoe je kunt anticiperen op de behoeften en wensen van je klanten. Ontdek hoe je de juiste vragen kunt stellen en echt waardevolle oplossingen kunt bieden die een langdurige impact hebben.

 

 

 

Wie is Carolien Vennema?

Ik ben Carolien Vennema, gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, Sietse Vennema. Samen vormen wij een prachtig gezin met Wesley en Kimberley.

In 2018 ben ik begonnen als ondernemerscoach en heb ik het voorrecht gehad meer dan 180 vrouwen te begeleiden op hun ondernemersreis. 

Jarenlang heb ik zelf gezocht naar mijn eigen weg in het ondernemerschap. In het begin volgde ik braaf alle aangeleerde regels, gedreven door de behoefte om te bewijzen dat ik het ook kon. De bewijsdrang van vroeger van ‘ben ik wel goed genoeg’ of ‘zie je dat ik het wel kan’. Ik begeleid jou door deze diepere lagen heen waardoor je vanuit fun en plezier weer kunt gaan ondernemen.

“Ik heb samen met mijn man ook een bedrijf in klantrelatie beheer. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om echt verbinding op te bouwen met je potentiële klant’

Ik draai al jaren mijn bedrijven zonder salesfunnels, webinar of andere trucjes. Puur alleen richt ik mij op verkopen vanuit verbinding. 

Ik help jou om dichtbij jezelf te blijven en een unieke manier van ondernemen te vinden die bij jou past, zonder dat dit wordt opgelegd door anderen.

Mijn visie is om jouw bedrijf op te bouwen op jouw eigen voorwaarden, authentiek en in lijn met wie jij werkelijk bent als persoon.

DSC

 

 

 

Je bent niet alléén!

Veel ondernemers hebben ooit op dit punt gestaan. En het beste deel? Er is een oplossing voor dit probleem waar je al zo lang mee worstelt.

In onze cursus “Ontdek hoe je krachtige relaties opbouwt met je klanten, waardoor je eindelijk meer klanten gaat krijgen”, gaan we je helpen om diep inzicht te krijgen in de emoties en het gedrag van je potentiële klanten. We nemen je mee op een reis om de diepere behoeften van je klanten te begrijpen en te ontdekken wat hen werkelijk drijft om te kopen.

Je leert hoe je een authentieke verbinding kunt maken met je klanten, waardoor ze zich begrepen en gewaardeerd voelen. Geen trucjes of manipulatieve verkooptechnieken, maar een eerlijke en oprechte benadering die een blijvende indruk achterlaat.

Praktische informatie

Verkopen vanuit verbinding is een do-it-yourself cursus. 
Nu is er wel de mogelijkheid om in de groep mij vragen te stellen. 
Mocht je ergens tegenaan lopen dan sta ik voor je klaar!
 

Mocht je nog vragen hebben kun je mij altijd even een mail sturen info@carolienvennema.nl 

Wat zijn de kosten voor deze cursus?

De prijs is normaal €499,- nu als zomerdeal voor slechts 97,- 

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram