fbpx

Zelfverzekerd ondernemen

Het pakket voor de ondernemer die vanuit haar intuïtie durft te gaan ondernemen!

Daar zit je dan na urenlange trainingen, opleidingen en cursussen die jij al hebt gevolgd. Je kent alle marketingregels nu wel. 

Jij wil niet meer ondernemen vanuit regels, hoe het moet of hoe het hoort. Dat past totaal niet bij jou! Jij wil gewoon je eigen koers gaan varen.

Jij weet inmiddels wat je intuïtie is en vertrouwd daar ook steeds vaker op. Alleen in het ondernemen is het nog wel eens de uitdaging om ook echt bij je eigen gevoel te blijven. Voordat jij het doorhebt zit je alweer (te) veel te denken. 

 Alleen is jou grote vraag : Hoe blijf ik vertrouwen op mijn intuïtie en trek ik de klanten aan waar ik mee wil werken!

Je bent klaar voor dit pakket

 • Als je meer vanuit je gevoel wil gaan ondernemen
 • Als je klaar bent met al die ‘marketingregels’ die iemand ooit heeft bedacht.
 • Als je je eigen koers wil vinden en vanuit daar wil gaan ondernemen.  
 • Als je wil doorgroeien met je bedrijf op een manier die bij jou past. 
 • Je wilt graag één op één worden geholpen wanneer jij dat wil. Jij beslist zelf wanneer je mij spreekt!

Hoe zie je het dan wel voor je..

 • Dat je gaat ondernemen zonder aangeleerde sh’t !
 • Dat je klanten naar jou komen om wie jij bent en waar jij voor staat. 
 • Dat je eindelijk eens duidelijk hebt welke kant jij nu op wil met je bedrijf.
 • Dat je gewoon hulp kan zoeken wanneer jij dat nodig bent! Geen verplicht contact of traject termijnen.

Zelfverzekerd ondernemen!

Het pakket dat jou helpt om vanuit (Zelf)vertrouwen te gaan ondernemen.

We gaan aan de slag met 6 thema’s die o.a vallen onder je eigenwaarde: .

 • Zelfreflectie : Hoe kijk je naar je eigen positionering. De 1e maand gaan we veel aan de slag met reflecteren. Zodat jij je stevig gaat positioneren in de markt. 
 • Zelfvertrouwen : Hoe ga je vanuit vertrouwen je bedrijf laten groeien. De 2de maand gaan we vanuit vertrouwen bezig met de groeipotentie.
 • Zelfsturend : Jij stuurt met je intuïtie je eigen bedrijf. In de 3de maand ontdek je hoe je je intuïtie voor je laat werken. Zodat er een flow ontstaat in jou en je bedrijf.
 • Zelfleiderschap : Hoe pak je zelfleiderschap voor je bedrijf. De 4de maand ga jij aan de slag om de leider te worden van je bedrijf. 
 • Zelfverzekerd : Hoe kun je met meer zekerheid ( financiën) je bedrijf laten groeien. We duiken deze maand de cijfers in aangezien dit toch een blauwdruk is van hoe het nu écht gaat. Zodat je met meer zekerheid financiële keuzes kunt gaan maken. 
 • Zelfliefde : Vanuit liefde voor jezelf voldoening vinden in je leven en in je bedrijf.  
Kortom, jij als ondernemer en je bedrijf gaat groeien doordat jij vanbinnen vanuit jezelf groeit!
 
Dit pakket is geen standaard traject! Je hebt gewoon een half-jaar de tijd om alles in te plannen wanneer jij dat wil! Loop jij ergens tegenaan dan kun je direct bij mij terecht. 
 
 

Praktische informatie

Wat zit er allemaal in dit pakket?

 • We starten met een : GRATIS Klik gesprek. Dit gesprek gaan we samen kijken of wij samen klikken. We kijken vooral tegen welke sh’t jij nu aanloopt en hoe jij hetzelf weer wil gaan doen! 
 • 6 x individuele online coachcalls van 60 minuten via Zoom. Jij kiest helemaal zelf wanneer jij deze wil inzetten. Ik geloof dat het super fijn is dat als je ergens tegenaan loopt dat je dan bij mij aan de bel kan trekken! 
 • 2 live dagen op locatie. Tijdens deze live dagen gaan we écht de diepte in om tot de kern te komen waar jij tegenaan loopt en hoe je verder kunt gaan.
 • Je hebt tijdens het hele pakket persoonlijk support. Je krijgt van mij toegang tot een app waar je altijd met mij kan contacten. Ik sta bekend om mijn persoonlijke begeleiding. Dat is één van mijn kernwaarden. Jij wil als klant gezien en gehoord voelen om wie jij bent daarom sta ik van maandag tot vrijdag volledig voor jou klaar.
 • Bonus :  1-1 Mastermind : Twee keer in de maand heb ik een sessie met al mijn 1:1 klanten. 
 
‘Ik geloof enorm in de combinatie van innerlijk werk en dat weer praktische vertalen in je bedrijf. Zonder marketingregels en trucjes gewoon vanuit je gevoel’
 
Kelly Caresse
Kelly Caresse@
Lees verder
Ohh Carolien is geweldig en haar ondersteuning heeft me enorm geholpen mijn business next level te tillen. Vanuit flow en fun en voelen wat echt bij me past door vertalen naar wat ik mag ontwikkelen voor mijn community. Carolien maakt de vertaalslag van voelen en intuïtie naar je business waardoor je met vertrouwen weet wat je mag gaan doen om je business maar ook je leven te upgraden. Echt een aanrader om je door Carolien te laten coachen als je weer vol passie, werkgeluk en succes verder kan!!
Raquelle Barnhoorn
Raquelle Barnhoorn@VA-Mentor
Lees verder
Ik heb een traject bij Carolien gevolgd omdat mijn bedrijf nog niet zo liep zoals ik graag wilde. Ik was vooral aan het ondernemen vanuit mijn hoofd en minder vanuit mijn gevoel, daar heb ik samen met Carolien hard aan gewerkt. Ze heeft mij geholpen door mijn sales strategie te analyseren. Wat ging goed? Wat kon beter? En vooral ook wat past bij mij? Ze coacht je op een manier zodat je het ook echt zelf leert. Ik weet nu hoe ik bij potentiële klanten kan doorvragen en vanuit dm gesprekken krijg ik nu veel meer salescalls. Mijn aanbod is aangepast, naast 1-op-1 coaching heb ik een groepsprogramma opgezet en hiervoor heb ik inmiddels al 2x een groep gedraaid 🎉. Ik voel meer rust in het ondernemen ipv mezelf blijven pushen om aan nieuwe klanten te komen.
Suzanne Boers
Suzanne Boers@coachvoordecreatieveondernemer
Lees verder
Begin dit jaar startte ik mijn traject bij Carolien en wat ben ik blij dat ik voor haar heb gekozen. Ik liep erg tegen de opbouw van mijn onderneming en het verkopen van bijhorende diensten. Ze heeft mij deels met het concretiseren geholpen maar vooral ook door het makkelijker te maken en er veel meer plezier in te hebben. Het loslaten, zorgen dat er geen druk op zit maar vanuit oprechtheid, interesse en je eigen persoonlijkheid opbouwen. Met alle mindset-punten die daarin naar voren kwamen, Carolien is er voor je en ik ben onwijs dankbaar dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alleen mijn onderneming staat, maar ook zeker ik als persoon.
Laura Wijn&Reizen
Laura Wijn&Reizen@wijn.en.reizen
Lees verder
Carolien heeft mij zoveel geleerd! Ik ben van een onzekere ondernemer die geen balans had tussen onderneming en privé, getransformeerd naar een ondernemer die trots is op dat wat ze doet, neerzet én al heeft bereikt. En het allerbelangrijkste: volledig ondernemen zoals IK dat wil. Want dat is wat Carolien voor ogen heeft. Ze begeleidt vol enthousiasme, maar legt je geen regels op. Ondernemen is een reis, maar wel jouw eigen reis. En dat heeft Carolien altijd voor ogen. Carolien is een topper!

Wat zijn de kosten van dit programma?

Op dit moment kost dit programma €2999,- ex btw. 

Je mag ook in 6 termijnen betalen. Het is dan een maandelijks automatische betaling betalen van €499 ex btw per maand!

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram