fbpx

Zelfverzekerd ondernemen

Het half jaar programma waarbij je vanuit jezelf vol vertrouwen gaat ondernemen

Dit programma is voor ondernemers die durven te vertrouwen op hun intuïtie en hun eigen weg willen volgen. Jij bent een ondernemer die niet langer wilt vastzitten in de regels van de traditionele manier van ondernemen. Je wilt jouw intuïtie en zielsmissie volgen, zodat je écht kunt bijdragen aan de wereld en jouw volledige potentieel kunt benutten.

Het is tijd om te stoppen met het volgen van de menigte en te beginnen met het volgen van jouw eigen innerlijke stem. Jouw intuïtie is jouw kompas in het ondernemerschap en helpt je bij het maken van de juiste keuzes voor jou en jouw bedrijf. Wanneer jij trouw blijft aan jezelf en jouw zielsmissie, zal je vrijheid voelen en je leiden naar succes en voldoening in het ondernemen.

Je bent klaar voor dit pakket

 • Als je meer vanuit je gevoel wil gaan ondernemen
 • Als je klaar bent met al die ‘marketingregels’ die iemand ooit heeft bedacht.
 • Als je je eigen koers wil vinden en vanuit daar klanten wil aantrekken 
 • Als je wil doorgroeien met je bedrijf op een manier die bij jou past. 
 • Je wilt graag één op één worden geholpen wanneer jij dat wil. Jij beslist zelf wanneer je mij spreekt!

Hoe zie je het dan wel voor je..

 • Dat je klanten gaan aantrekken  zonder al die aangeleerde regels!
 • Dat je klanten naar jou komen om wie jij bent en waar jij hier hebt te doen. 
 • Dat je een fijn gevoel krijgt op het moment dat jij je aanbod gaat doen.
 • Dat je gewoon hulp kan zoeken wanneer jij dat nodig bent! Geen verplicht contact of traject termijnen.

Zelfverzekerd ondernemen

Het pakket dat jou helpt om vanuit jezelf te gaan ondernemen en te vertrouwen op je eigen intuïtie.

In mijn programma help ik jou om op je eigen manier te gaan ondernemen.

We gaan vooral het echt doen en ervaren . Samen gaan we aan de slag met concrete acties en stappen om jouw bedrijf te laten groeien vanuit jouw unieke kracht. Door middel van coaching, praktische opdrachten, feedback en support zorg ik ervoor dat jij vol vertrouwen en met de juiste energie jouw bedrijf kunt leiden en laten bloeien.

Praktische informatie

Wat kun je verwachten van mijn programma?

  • 6 maanden groepsprogramma inclusief 1:1 support
  • Elke maand twee groepsessies : één masterclass & één Q&A 
  • 6 maanden Persoonlijke whatsapp support 
  • Toegang tot mijn online leeromgeving met extra training en inzichten.
  • Concrete acties en stappen om jouw bedrijf te laten groeien
  • Onbeperkt whatsapp support gedurende het programma
 
 
‘Ik geloof enorm in de combinatie van innerlijk werk en dat weer praktische vertalen in je bedrijf. Zonder marketingregels en trucjes gewoon vanuit je gevoel’
 
Kelly Caresse
Kelly Caresse@
Lees verder
Ohh Carolien is geweldig en haar ondersteuning heeft me enorm geholpen mijn business next level te tillen. Vanuit flow en fun en voelen wat echt bij me past door vertalen naar wat ik mag ontwikkelen voor mijn community. Carolien maakt de vertaalslag van voelen en intuïtie naar je business waardoor je met vertrouwen weet wat je mag gaan doen om je business maar ook je leven te upgraden. Echt een aanrader om je door Carolien te laten coachen als je weer vol passie, werkgeluk en succes verder kan!!
Raquelle Barnhoorn
Raquelle Barnhoorn@VA-Mentor
Lees verder
Ik heb een traject bij Carolien gevolgd omdat mijn bedrijf nog niet zo liep zoals ik graag wilde. Ik was vooral aan het ondernemen vanuit mijn hoofd en minder vanuit mijn gevoel, daar heb ik samen met Carolien hard aan gewerkt. Ze heeft mij geholpen door mijn sales strategie te analyseren. Wat ging goed? Wat kon beter? En vooral ook wat past bij mij? Ze coacht je op een manier zodat je het ook echt zelf leert. Ik weet nu hoe ik bij potentiële klanten kan doorvragen en vanuit dm gesprekken krijg ik nu veel meer salescalls. Mijn aanbod is aangepast, naast 1-op-1 coaching heb ik een groepsprogramma opgezet en hiervoor heb ik inmiddels al 2x een groep gedraaid 🎉. Ik voel meer rust in het ondernemen ipv mezelf blijven pushen om aan nieuwe klanten te komen.
Suzanne Boers
Suzanne Boers@coachvoordecreatieveondernemer
Lees verder
Begin dit jaar startte ik mijn traject bij Carolien en wat ben ik blij dat ik voor haar heb gekozen. Ik liep erg tegen de opbouw van mijn onderneming en het verkopen van bijhorende diensten. Ze heeft mij deels met het concretiseren geholpen maar vooral ook door het makkelijker te maken en er veel meer plezier in te hebben. Het loslaten, zorgen dat er geen druk op zit maar vanuit oprechtheid, interesse en je eigen persoonlijkheid opbouwen. Met alle mindset-punten die daarin naar voren kwamen, Carolien is er voor je en ik ben onwijs dankbaar dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alleen mijn onderneming staat, maar ook zeker ik als persoon.
Laura Wijn&Reizen
Laura Wijn&Reizen@wijn.en.reizen
Lees verder
Carolien heeft mij zoveel geleerd! Ik ben van een onzekere ondernemer die geen balans had tussen onderneming en privé, getransformeerd naar een ondernemer die trots is op dat wat ze doet, neerzet én al heeft bereikt. En het allerbelangrijkste: volledig ondernemen zoals IK dat wil. Want dat is wat Carolien voor ogen heeft. Ze begeleidt vol enthousiasme, maar legt je geen regels op. Ondernemen is een reis, maar wel jouw eigen reis. En dat heeft Carolien altijd voor ogen. Carolien is een topper!

Wat zijn de kosten van dit programma?

Op dit moment kost dit programma €3997,- ex btw.

Je mag ook in 6 termijnen betalen. Het is dan een maandelijks automatische betaling betalen van €666 ex btw per maand!

Wil je er graag 6 x 1:1 Coachcalls van 1 uur erbij? Dan word het €5497,- ex btw

Wil je meer info of heb je nog vragen stuur gerust een mail naar : info@carolienvennema.nl of stuur mij een berichtje op Instagram