fbpx

Zelfverzekerd ondernemen

Het half jaar programma waarbij je vanuit jezelf vol vertrouwen gaat ondernemen

Dit programma is voor ondernemers die klaar zijn met alle aangeleerde regels en hun eigen weg willen volgen. Jij bent een ondernemer die niet langer wilt vastzitten in ‘hoe het hoort’ ondernemen. Je wilt jouw intuïtie en zielsmissie volgen, zodat je écht kunt bijdragen aan de wereld en jouw volledige potentieel kunt benutten.

Het is tijd om te stoppen met het volgen van de menigte en te beginnen met het volgen van jouw eigen innerlijke stem. Jouw intuïtie is jouw kompas in het ondernemerschap en helpt je bij het maken van de juiste keuzes voor jou en jouw bedrijf. Wanneer jij trouw blijft aan jezelf en jouw zielsmissie, zal je vrijheid voelen en je leiden naar succes en voldoening in het ondernemen.

Je bent klaar voor dit programma

 • Als je meer vanuit je gevoel wil gaan ondernemen
 • Als je de basis van je bedrijf al hebt staan en je weet wat je hier te doen hebt. 
 • Als je klaar bent met al die ‘marketingregels’ die iemand ooit heeft bedacht.
 • Als je je eigen koers wil vinden en vanuit daar klanten wil aantrekken 
 • Als je wil doorgroeien met je bedrijf op een manier die bij jou past. 

Hoe zie je het dan wel voor je..

 • Dat je klanten gaan aantrekken  zonder al die aangeleerde regels!
 • Dat je klanten naar jou komen om wie jij bent en waar jij hier hebt te doen. 
 • Dat je een fijn gevoel krijgt op het moment dat jij je aanbod gaat doen.
 • Dat je volledig vanuit vrijheid op je eigen manier kan ondernemen

Zelfverzekerd ondernemen

Het pakket dat jou helpt om vanuit jezelf te gaan ondernemen en te vertrouwen op je eigen intuïtie.

In mijn programma help ik jou om op je eigen manier te gaan ondernemen.

Elke maand heeft één thema : 

 • Maand 1 : Zelfreflectie  – In deze maand gaan we samen de diepte in waar je echt aan gaat werken. Je word je bewust van dat je denkt wat het probleem is niet het ‘echte’ probleem is. Je gaat in zien waar je écht iets te doen hebt. Zowel zakelijk als ook innerlijk. 
 • Maand 2 : Zelfvertrouwen – In deze maand gaan we aan de slag om vol zelfvertrouwen zichtbaar te gaan zijn. Om je plek te gaan pakken en daar stevig te kunnen gaan staan. 
 • Maand 3 : Zelfsturend – In deze maand gaan we aan de slag met hoe je vanuit je gevoel de juiste marketingacties aan je bedrijf gaat koppelen. Je ontdek hoe je echt zelf je bedrijf kunt gaan sturen. 
 • Maand 4 : Zelfleiderschap – In deze maand word je bewust van hoeveel zelfleiderschap je nog hebt te pakken. Waar laat jet het soms nog liggen en waar mag je veel meer zelf gaan op staan.
 • Maand 5 : Zelfverzekerd je sales gaan doen. We gaan een maand lang aan de slag met je Sales. Je gaat het helemaal eigen maken waardoor je vol zelfvertrouwen weet hoe iemand klant bij jou kan gaan worden.
 • Maand 6 : Zelfliefde Deze maand word je bewust hoe je vol liefde voor jezelf en voor je klanten je bedrijf op je eigen manier kunt blijven draaien. 

Praktische informatie

Wat kun je verwachten van mijn programma?:

– Elke maand één Q&A met de groep & één masterclass

– 6 maanden Persoonlijke whatsapp support 

– Toegang tot mijn online leeromgeving met extra training : Verkopen vanuit verbinding

   • De groepslivedagen van 9:00-14:00 bij mij thuis
   • 1. Energetisch Ondernemen : Hoe kun je je bedrijf vanuit jezelf draaien. We gaan deze dag praktisch aan de slag met energetisch werk
   • 2. Sales live dag samen met Sietse : Hoe kan ik de klanten aantrekken zodat ze met mij willen werken om wie ik ben.  
‘Ik geloof enorm in de combinatie van innerlijk werk en dat weer praktische vertalen in je bedrijf. Zonder marketingregels en trucjes gewoon vanuit je gevoel’
 
Kayleigh van den Berg
Kayleigh van den Berg@ Technisch VA & Manychat expert
Lees verder
Toen ik bij Carolien instapte was mijn leven net volledig op z'n kop gegaan. Samen met Carolien hebben we stap voor stap alles weer opgebouwd en binnen een half jaar stond zowel mijn business als mijn privéleven weer stabiel. Carolien durft je te spiegelen en soms zelf de goede kant op te schoppen, maar altijd vanuit liefde en vertrouwen. Ze creëert een veilige omgeving, waardoor je echt de stappen durft te zetten die nodig zijn! Door Zelfverzekerd Ondernemen ben ik weer steviger in mijn schoenen gaan staan en durf ik weer zelf de leiding en controle te pakken. Hierdoor heb ik een stabiel inkomen, maar ervaar ik ook nog steeds genoeg vrijheid.
Kelly Caresse
Kelly Caresse@
Lees verder
Ohh Carolien is geweldig en haar ondersteuning heeft me enorm geholpen mijn business next level te tillen. Vanuit flow en fun en voelen wat echt bij me past door vertalen naar wat ik mag ontwikkelen voor mijn community. Carolien maakt de vertaalslag van voelen en intuïtie naar je business waardoor je met vertrouwen weet wat je mag gaan doen om je business maar ook je leven te upgraden. Echt een aanrader om je door Carolien te laten coachen als je weer vol passie, werkgeluk en succes verder kan!!
Laura Beekhuizen@ Praktijk voor eigenwijsheid
Lees verder
Voordat ik met Carolien ging werken twijfelde ik erg of businesscoaching me deze keer wel zou gaan helpen. Ik wilde beter worden in sales en marketing, maar was de hoop ook een beetje verloren. In de samenwerking met Carolien heb ik mijn eigen stem en vorm weer gevonden. Steeds weer terug naar de basis: hoe wil ik het? In plaats van hoe zou het moeten/werken? Ik leerde weer vertrouwen op mezelf en mijn ideeën, het ondernemen is nu leuker en het gaat me ook beter af. Het mooiste aan Carolien vind ik dat ze het persoonlijke en zakelijke combineert: je houdt haar niet voor de gek.
Lieselotte Bogaard@ Lots to wear
Lees verder
Carolien heeft mij het afgelopen jaar gecoacht om weer vanuit mijzelf te gaan ondernemen en zelfleiderschap te pakken. Voordat ik bij Carolien kwam had ik wel de kennis en wist ik de "regels" om te ondernemen, maar het voelde niet goed. Ik had het gevoel dat ik mij anders voor moest doen om een goede ondernemer te zijn. Carolien heeft mij weer terug naar de basis gebracht: Wat vind ik belangrijk en hoe wil ik ondernemen? Hierdoor kreeg ik mijn gevoel van vrijheid terug en geniet ik weer van ondernemen! Ik vertel nu met plezier aan vrouwelijke ondernemers hoe ik ze kan helpen om meer impact te hebben met hun uitstraling. Dit had ik 1 jaar geleden nooit voor mogelijk gehouden. Dank je wel Carolien voor al je hulp, inzichten en betrokkenheid het afgelopen jaar! Je bent een topcoach!
Fleur Hakken@Stiefgeluk
Lees verder
Carolien is nu al een tijdje mijn coach en sinds de start van onze samenwerking heb ik zo kunnen groeien en mijzelf kunnen ontwikkelen! Ze is betrokken, liefdevol maar vooral eerlijk en oprecht. Zij leerde mij dat ik op mijzelf mag vetrouwen en echt op mijn eigen manier mag gaan leven en ondernemen!
Raquelle Barnhoorn
Raquelle Barnhoorn@VA-Mentor
Lees verder
Ik heb een traject bij Carolien gevolgd omdat mijn bedrijf nog niet zo liep zoals ik graag wilde. Ik was vooral aan het ondernemen vanuit mijn hoofd en minder vanuit mijn gevoel, daar heb ik samen met Carolien hard aan gewerkt. Ze heeft mij geholpen door mijn sales strategie te analyseren. Wat ging goed? Wat kon beter? En vooral ook wat past bij mij? Ze coacht je op een manier zodat je het ook echt zelf leert. Ik weet nu hoe ik bij potentiële klanten kan doorvragen en vanuit dm gesprekken krijg ik nu veel meer salescalls. Mijn aanbod is aangepast, naast 1-op-1 coaching heb ik een groepsprogramma opgezet en hiervoor heb ik inmiddels al 2x een groep gedraaid 🎉. Ik voel meer rust in het ondernemen ipv mezelf blijven pushen om aan nieuwe klanten te komen.
Suzanne Boers
Suzanne Boers@coachvoordecreatieveondernemer
Lees verder
Begin dit jaar startte ik mijn traject bij Carolien en wat ben ik blij dat ik voor haar heb gekozen. Ik liep erg tegen de opbouw van mijn onderneming en het verkopen van bijhorende diensten. Ze heeft mij deels met het concretiseren geholpen maar vooral ook door het makkelijker te maken en er veel meer plezier in te hebben. Het loslaten, zorgen dat er geen druk op zit maar vanuit oprechtheid, interesse en je eigen persoonlijkheid opbouwen. Met alle mindset-punten die daarin naar voren kwamen, Carolien is er voor je en ik ben onwijs dankbaar dat ik dit traject bij haar heb mogen volgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat niet alleen mijn onderneming staat, maar ook zeker ik als persoon.

Groepsprogramma : Zelfverzekerd Ondernemen

Q&A, Masterclasses en groepslive dagen
2999,-
 • Toegang tot de leeromgeving
 • 1-1 Support via de whatsapp support
 • Maandelijks één Q&A en één masterclass
 • Twee groepslivedagen : Energetische ondernemen & Sales
Populair

De meest gestelde vragen

Dit programma is opgebouwd in 6 maand thema’s je hebt dus één maand voor één hoofdstuk. Tijdens deze hoofdstuk zitten er opdrachten in die je op je eigen tempo kan maken. Elke maand zit er minimaal één Q&A en één masterclass van ongeveer 1.5 uur per sessie. Uiteindelijk gaat het er om dat jij eruit haalt wat jij nodig bent.  

Ja zeker, kun je er een keer niet bij zijn dan kun je het gewoon terug kijken. Het is natuurlijk wel zo dat je er meer uithaalt als je er ook zelf bij bent. 

Ja zeker, Ik begrijp dat dit een investering kan zijn daarom kun je bij mij altijd in meerdere termijnen betalen. Mocht dit nog niet voor jou lukken neem dan even contact met mij op info@carolienvennema.nl

Als je de basis van je bedrijf totaal nog niet hebt staan dan adviseer ik je eerder mijn korte OUT OF THE BOX traject! Daarmee kunnen we in één maand eerst de basis goed zetten voordat jij naar Zelfverzekerd Ondernemen kan gaan. 

Zelfverzekerd ondernemen is echt voor de ondernemer die weer uit zichzelf wil gaan ondernemen. Als je bedrijf al lekker loopt en je wilt echt groter gaan groeien dan adviseer ik je om het Opschalen traject te volgen. Mocht je twijfelen kun je altijd even een mail sturen info@carolienvennema.nl 

Je hebt tijdens een half jaar recht op twee livedagen op locatie bij mij in Joure : 

Energetisch Ondernemen : Kun je kiezen uit:

 • Dinsdag 9 januari 2024 van 9:00-14:00 

Sales live dag : 

 • Dinsdag 9 April 2024 van 9:00 – 14:00