fbpx

Huddle: De ideale leeromgeving voor jouw online programma’s

Al een aantal jaren maak ik gebruik van de leeromgeving Huddle voor al mijn online programma’s. Ik krijg heel vaak vragen over een leeromgeving daarom leg ik in deze blog stap voor stap uit wat Huddle is en hoe jij dit kunt gebruiken.

Wat is Huddle?

Huddle is een veelzijdige leeromgeving die is ontwikkeld om het voor ondernemers eenvoudiger te maken om trainingen en cursussen te bouwen voor hun klanten. Voor mij wat het grootste voordeel dat mijn klanten via een app overal de cursus kan volgen dat je niet perse een laptop nodig hebt. Zo maakte ik hier mijn 1-1 programma’s en heb ik ook een community gedraaid met meer dan 150+ leden.

Hoe zorg je ervoor dat niet iedereen alle cursussen kan zien in Huddle?

Wat ik zo fijn vind is dat je in Huddle werkt met levels. Je kan heel veel verschillende levels maken. Als je dan ook gebruik maakt van Plug&Pay dan kun je vanuit de cursus die ze betalen het juiste level er aan koppelen. Hierdoor krijgt die gebruiker dan ook alléén toegang tot deze cursus. Daarnaast heb je ook de keuze of deze gebruiker de andere cursussen helemaal niet kan zien of als ze hem ziet met een slotje er op. Zo had ik mensen in een community die een andere toegang hadden dan mijn 1-1 klanten.

Sinds kort is er ook een AI generator

Een online cursus maken kost vaak veel tijd. Sinds kort zit er in Huddle een AI generator die stap voor stap jou cursus gewoon uitschrijft. Zodra je de AI generator een onderwerp geeft bedenkt hij zelf titels, modules en lessen. Op deze manier kun je super snel en simpel je eerste cursus maken. Mocht je toch net een andere titel kun je hem gewoon aanpassen.

Live evenementen agenda beschikbaar

In de app zit een overzichtelijke agenda waardoor je al je online en live meeting overzichtelijk kan tonen aan je gebruikers. Ze kunnen ook in één klik vanuit de agenda naar je meeting gaan zodat ze altijd de juiste link weer kunnen vinden. De gebruikers kunnen zich ook in de agenda aanmelden als ze aanwezig zijn.

De voordelen van Huddle

Huddle biedt een aantal belangrijke voordelen voor ondernemers die online leren willen aanbieden, waaronder:

1. Makkelijk te Gebruiken voor jezelf als ondernemer als voor je klant

Huddle vind ik echt super makkelijk te gebruiken, zowel mezelf als ondernemer als mijn klanten. Het is niet alleen toegankelijk via de computer, maar je kunt ook gewoon de app op je telefoon zetten.

2. Actief bent als gebruiker word je beloont 

Huddle heeft allerlei interactieve snufjes die ervoor zorgen dat je klanten echt betrokken zijn. Er is zelfs een soort beloningssysteem voor de meest actieve leden. Dat maakt leren niet alleen educatief, maar ook leuk.

3. Je kan dit gebruiken voor community, groepen en 1-1 klanten.  Ik kan de leerervaring aanpassen aan de behoeften van1-1 klanten of groepen. Iedereen heeft zijn eigen level waardoor dit echt ideaal is als je meerdere programma’s draait. Als mijn klanten graag replays wouden zien dan zette ik dat gewoon in de leeromgeving waardoor ze de live meetings konden terug kijken wanneer zij dat wouden.

4. De gegevens worden veilig opgeslagen.

Wat ik zo fijn vond is dat Huddle ervoor zorgt dat de gegevens van je klanten veilig zijn. In een tijd waarin privacy cruciaal is, geeft dit mijn klanten gemoedsrust.

5. Je kan je bedrijf enorm schaalbaar maken

Door een leeromgeving te gebruiken kon ik mijn bedrijf enorm schaalbaar maken. Ik zat niet meer aan uren en tijden vast. Op deze manier kon ik meer dan 150 leden in een community kwijt wat mezelf geen extra tijd kosten. Mijn klanten kunnen aan de slag wanneer zij dat willen. Je kan meer mensen helpen in dezelfde tijd.

6. Een chat met de helpdesk van Huddle

Soms heb je hulp nodig als je even iets niet begrijpt.  Ze bieden klantenservice om jou te helpen bij vragen of problemen. Je kan via een chat onderin direct vragen stellen, er staan handleidingen klaar en ze proberen je zo snel mogelijk weer te helpen.

Ben je enthousiast geworden en wil je het eens proberen?

Je kan vandaag nog GRATIS proberen en ontdek Huddle zelf! 

Wil je meer lezen?