fbpx

Leef je waarheid

Leef je waarheid? Nu denk je misschien, wat moet ik hiermee? Maar dit heeft mijn leven echt veranderd.. Dit is waarom ik in 2021 mijn hoogste omzet ooit haalde en in 2022 dingen anders wil gaan doen en ik gun jou dit ook.  

Afgelopen zomer, ging mijn relatie niet goed

Ik dacht ik moet iets doen wil ik het kunnen redden en ging op zoek naar een goede relatie coach of therapeut. Zo ook in mijn bekende netwerk. Ik stuurde ook Jolanda een berichtje, Jolanda is mijn nicht maar we spraken elkaar niet zo vaak meer. We kwam weer in contact omdat we allebei aan het ondernemen waren en vonden het fijn om hierover te sparren. Iets wat ik stiekem ook best spannend vond, omdat het toch ineens heel dichtbij kwam en ik niet heel veel deelde toendertijds over mijn onderneming met mijn familie. Toen we afspraken hadden we het daar ook over en hadden we veel gelijkenissen. Fijn om zo met je eigen familie te kunnen sparren. Die dag vertelde Jolanda dat ik vroeg of laat wel in haar programma zou stappen. Ik reageerde lacherig en zei, haha mooi niet! Dat past niet bij mij, ik ben niet spiritueel of wat dan ook en ik vind alles al snel te zweverig.. (Wist ik toen veel.. )  

Terug naar de zoektocht naar een relatiecoach.

ik wist dat ik echt iets moest en benaderde zo ook Jolanda, waarop ze zei.. Zie je wel.. Hier ben je dan.. en ik zei dan ook volledig uit het niets, intuïtief JA op haar programma.Vanaf de eerste week ging mijn leven direct op de kop, op alle vlakken kwam er van alles omhoog. We gingen aan de slag met Familie, relaties, aangeleerde overtuigingen, blokkades, maar ook business.  Alles kwam boven. In die vier jaar dat ik onderneem heb ik al heel wat coaches gehad. Ik heb heel veel dingen gevolgd waar ik graag van wilde leren. Ik kwam er al snel achter dat ik volledig in de overtuiging van deze mensen te werk ging en het helemaal niet bij mij paste. Uiteindelijk merkte ik dat ik dit niet meer kon, het paste niet meer bij me. Ik voelde dat ik op deze manier niet meer mijn klanten dingen wilde ‘leren’.  Ik wil mijn klanten geen strategieën leren die overal maar op het internet staan, dat past niet bij mij, niet bij mijn business en niet bij mijn klanten.

Op deze manier mijn business runnen paste niet meer bij mij.

‘Leef je waarheid’ gingen we in alle vlakken bij langs. Wat is de waarheid in mijn familie,  wat is de waarheid in mijn relatie, wat is de waarheid in mijzelf maar dus ook, wat is de waarheid in mijn business. Hoe kijk IK erna als alle shit er vanaf valt, en met shit bedoel ik belemmerende overtuigingen. ‘Hard werken’ Dat is iets wat ik mee heb gekregen uit mijn familie.. Ik kom uit een boerenfamilie en op de boerderij moet je altijd hard werken. Weer of geen weer het moet draaien, de dieren moeten eten. Ik snap heel goed hoe hun in het leven staan.  Ik heb geleerd dat dit niet mijn dingen zijn, dit was een aangeleerde belemmering die ik had. Het was een aangeleerde overtuiging die ik meedroeg.

Zo kwam ik dus ook op alle aangeleerde strategieën

De afgelopen jaren heb ik bij alle coaches, mentoren weer nieuwe strategieën geleerd. En geloof me als ik zeg dat ik er best een hoop heb gehad! Ik voelde me gekneed door allemaal mensen waar ik niet meer achter stond. Ik kon mezelf niet meer zijn. Totdat al die lagen er vanaf gingen en ik vanaf September 2021 vol gas alles op mijn manier ging doen.Vanaf dat moment is mijn business super hard gegaan. Ik voelde aan alles wat ik wilde, hoe ik het wilde, wie mijn klanten waren.

Nog nooit had ik zo’n hoge omzet gedraaid.

Omdat ik echt bezig was met wat ik wilde, hoe ik het wilde en vooral hoe ik het voelde.Ik maakte het helemaal van mijzelf.Al snel zei ik tegen Jolanda, dit is waar zoveel ondernemers tegenaan lopen.Ze zijn of zichzelf niet meer omdat ze bijvoorbeeld coaches hebben gehad die hun allemaal aangeleerde strategieën meegeven of heel veel shit van vroeger meeslepen.. Zoveel dingen die hun eigen ik in de weg staan.Ik zei tegen Jolanda, ik kan dit niet alleen, maar ik wil je uitnodigen om dit samen op te pakken.

Zullen wij samen zo’ tof programma neer gaan zetten

Het word tijd dat veel ondernemers hun shit gaan aanpakken.Zodat ze op hun eigen manier kunnen gaan ondernemen, op hun eigen manier kunnen gaan leven en vooral genieten.We voelden direct dat we dit moesten gaan doen.Vanaf dat moment hebben we dat heel veel naar elkaar uitgesproken, heel veel gesprekken gevoerd we wisten op dat moment nog niet hoe maar het zou er komen! Nadat ik mijn programma bijna afgerond had wisten we het ineens. Dit is het! Het wordt een groepsprogramma, de ene week hebben ze Jolanda en de andere week hebben ze mij. de live sessies zijn samen, daar zijn we allebei, gebeurt er iets interns kan Jolanda dat pakken, gebeurt er iets interns dan kan ik dat oppakken..Terwijl we dit aan het uitwerken waren, ging het allemaal zo goed, het stroomde zo mega!! We dachten we moeten dit echt uniek in de markt zetten, allebei zijn we super nuchter.Als Jolanda iets goed kan is het die spiritualiteit nuchter maken.

Het nuchtere verbindt ons ook.

wij zijn toch wel een beetje boers, we maken altijd boerse grapjes.. We staan hier bijvoorbeeld niet in de file maar we staan hier stil achter trekkers..Jolanda zei direct hier moeten we wat mee met foto’s dus besloten we foto’s te gaan maken op een boerderij, tussen de koeien op het bedrijf van mijn oom & tante.Zo werd het hele cirkeltje weer rond en was het zo’n mega kloppend programma geworden tussen ons.Ik heb zo’n bijzondere klik met Jolanda, het voelt als mijn grote zus.. Zo koken we allebei volgas (haha) en denken we over veel dingen hetzelfde we voelen elkaar aan.Daarom is het zo bijzonder dat we dit programma nu samen draaien, we vullen elkaar echt aan. Het heeft mij persoonlijk al zo ver gebracht dat ik niet kan wachten om daar een stuk business bij aan te plakken en nog zoveel meer mensen mee te gaan helpen.

Als jij namelijk echt in je kracht staat, in jouw eigen kracht..

Jouw gevoel helemaal goed te hebben.. Als je dat eenmaal kan, dan gaat het stromen. Het voelt alsof ik nu echt mijzelf kan en mag zijn, maar ook dat ik zelf echt weet wie dat is. Ik hoop jou ook echt te mogen helpen, te ondernemen vanuit je zielsmissie.

Lees ook deze andere blogs

Wil je meer lezen?