fbpx

3 boeken die je als ondernemer echt wil lezen

Als ondernemer is het fijn om boeken te lezen. De volgende boeken wil ik heel graag met je delen omdat deze mij echt verder hebben geholpen in mijn business. Ik ben benieuwd of er nieuwe boeken voor jou tussen staan.    

Het geheim van levenkracht – Rajshree Patel

levensenergie

Het Geheim van Levenskracht geeft je praktische tips waarmee je optimaal gebruik kan maken van de onuitputtelijke bron van levensenergie. In dit boek legt Rajshree Patel uit hoe jij, in je drukke bestaan, toegang krijgt tot je onbegrensde potentieel. Ze neemt je mee op een interessante reis van zelfontdekking. Door de waardevolle kennis uit dit boek te overdenken én in de praktijk te brengen, zal alles in je leven makkelijker gaan. Ontdek wat het betekent voor je  relatie, in de omgang met anderen, in je werk en in de omgang met jezelf. – Voel je elke dag vitaal en energiek – Ervaar meer rust in je hoofd – Bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen – Heb minder last van negatieve gedachten – Verlaag je stressniveau – Leef vanuit je innerlijke kracht  

Wat als het ook anders kan – Janne Schuijn

Leef je je leven op de automatische piloot in plaats van bewust te kiezen waar je mee bezig bent? Ben je bang voor de mening van anderen, en pas je je daarom continu aan zodat je maar geen kritiek krijgt? Mindsetcoach Janne Schuijn helpt je in dit boek brutaal eerlijk te worden naar jezelf. Het leven is immers geen generale repetitie. Hoe wil jij op je leven terugkijken wanneer je op je sterfbed ligt? Veel mensen denken dat we nu eenmaal zijn hoe we zijn en het daarmee moeten doen. Janne laat zien dat dat niet hoeft; je kunt leren dealen met alle vastgeroeste patronen en overtuigingen die jou op dit moment tegenhouden voluit te leven.wat als het ook anders kan In dit boek ontdek je: – Hoe je van je perfectionisme, uitstelgedrag en gepieker afkomt. – Waarom voor jezelf kiezen juist níét egoïstisch is (maar ook hoe je dealt met het eventuele schuldgevoel). – Hoe je meer in het hier en nu kunt, zonder dat je daarvoor eerst “jezelf moet vinden’ op retraite in een ver land. – Hoe je het #fucktheodds-principe kunt toepassen in je eigen leven. – Wat de werkelijke basis van geluk is (het zal je verbazen).  

Druk zijn is een keuze – Yvette Vermeulen

Wil jij ook meer tijd overhouden voor datgene wat er écht toe doet en waarvan je écht gelukkig wordt? Wil je meer focus voor het groeien van je business? Wil jij minder chaos en meer rust in je hoofd? In dit boek leer je stap voor stap alles over productiviteit, timemanagement, balans en het creëren van je mooiste leven. Met de VRIJHEID-methode in dit boek, kom je erachter hoe jij jouw mooiste leven leeft en hoe je dit omzet in concrete acties, die leiden naar meer focus, productiviteit en balans. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen met een druk leven die op zoek zijn naar meer tijd, meer focus en meer rust.druk zijn Vrouwen die dromen over een succesvol bedrijf en een gelukkig leven, hebben nou eenmaal te maken met andere obstakels dan mannen. Vrouwen zijn gevoeliger, intuïtiever, zorgzamer en socialer als het gaat om hun bedrijf en het behalen van succes. En daar kun jij van profiteren. Ben jij ook op zoek naar de succesfactoren om jouw bedrijf en jouw privéleven met elkaar te combineren, op een manier die bij je past en waarbij je niet constant energieloos en met een hoofd vol chaos rondloopt? Het stappenplan in dit boek helpt je hierbij.       Deze boeken hebben mij allemaal geholpen in mijn bedrijf. Ik ben gaan groeien als ondernemer en gebruik de meeste tips en methodes nog dagelijks. Absolute aanraders om te gaan lezen! Welk boek lees jij op dit moment?

Lees ook deze andere blogs

Wil je meer lezen?